Menylinje


tirsdag 29. januar 2013

Forandring fryder i hjemmet & litt om helse…

Det var veldig kjekt å få stuebordet opp i stuen igjen, bedre plass og mer «luft» - enn den kompakte kisten som vi hadde her en stund… Ellers har det ikke kommet inn så mye farger i stuen etter jul… og så jeg er litt usikker på hva slags farger jeg kunne tenke meg! - får tenke litt på det…

Ellers så «jobber» jeg med helsen min og matintoleransen, som står i førersete om dagene. Jeg har vært veldig dårlig etter jul, har slitt med hodeverk, nakke og skulder samt at jeg ikke har energi og er konstant sliten og trøtt, – så derfor er jeg ikke så aktiv på bloggen om dagene…

Holder på å sjekke ut en klinikk i samråd med legen min, for en grundigere undersøkelse av mat & mage – men det er ikke lett å ta tak i ting når man ikke har noe energi! Håper bare at vi finner ut mer utover våren, slik at jeg får bedre dager, og går en super sommer i møte ღ For å motivere meg selv – og finne litt glede i det å fotografere igjen, skal jeg prøve å legge ut innlegg med bilder og oppskrifter av forskjellig mat fremover – Håper de kan være til inspirasjon for noen der ute også ღ Tusen takk for alle koselige og støttende ord til dere alle – stor klem fra Mette


13 kommentarer:

 1. Hei..

  Fint arbeidsted du har....Det gjør litt godt å bytte og forandre litt...

  Håper du får noen bedre dager snart..

  Ha en fin uke.

  Klem fra Britt

  SvarSlett
 2. Huff..leit å høre at du er dårlig. er du som meg, går det i bølgedaler..Slitsomt å å være lav på energi og ikke funke ordentlig! Jeg følger gjerne med på oppskrifter! er det noe jeg er dårlig på, er det oppfinnsom mat:P

  God bedring:)

  SvarSlett
 3. Go bedring til deg!!
  Sliter eg også i tillegg fikk eg bihulbetennelse og hoste, hoster hele nettern. Så eg har nu lågge på stua i det siste. I natt fikk minstemor kraftig magesjau, så det har gått i vasking av klær heile natta. Så nu håpa eg vi får søv i lag på stua i natt.Natta!!

  SvarSlett
 4. Så koselig det ble med arbeidssted der:)
  Ønsker deg fortsatt masse god bedring og håper det snart retter seg:)
  Sov godt
  Klem Merete

  SvarSlett
 5. Herleg salongbord :-)
  Og arbeidsplassen din er berre skjønn!

  Lukke til med helsa!

  SvarSlett
 6. Så fin arbeidsplass!

  Trist å høre at du har en dårlig periode. Jeg håper du finner ut mer etterhvert, slik at du kan få tilbake litt av energien igjen ihvertfall!

  Hvordan var det du fant ut at maten påvirket helsen din? Jeg har sikkert lest det tidligere, men tror hukommelsen min forsvant med energien for en stund siden ;)

  Håper du får en god onsdag.

  Klem Linnette

  SvarSlett
 7. En koselig arbeids plass du har. Trist å høre at du sliter så masse med helsen ennå, håper du finner ut av det slik at du kan få en fin hverdag igjen.

  Mange gode ønsker til deg fra meg.

  Klem Annfrid

  SvarSlett
 8. Hei høpp!

  Tungt med slike dager,og ikke godt å komme i gang etter jul.Håper du finner litt energi til å ta tak i det igjen.Husk å flink du var før jul,og det funket jo:)

  Masse lykke til med det,og god bedring:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 9. Ønsker deg lykke til med å finne energien, motivasjonen og inspirasjonen til å få ein god sommar. Ja for eg har bestemt at i år får vi den beste sommaren vi har hatt på lenge :-)

  Du får lage ein konkurranse med utfordring at lesarar sender inn oppskrifter som du kan ete samt enkle tips til å få i seg god mat på i ein fei. Eg elskar slike ting.

  Ha ein riktig fin dag.

  SvarSlett
 10. Så nydelig du har det og bordet var veldig fint:)
  Håper du får meir energi igjen,er ikkje kjekkt å gå rundt slik så håper det beste for deg:)

  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 11. Koselig arbeidssted du har!

  Kjekt med litt endringer, bytte litt på bord osv, ikke så mye som skal til ;-)

  Håper du snart føler deg bedre, ikke enkelt når man føler seg tom for krefter. Synes du er flink som har stått på med å lage mat som passer deg.

  Fin dag videre til deg!

  SvarSlett
 12. Alltid deilig med litt forandringer, ikke mye som skal til :)
  Håper du har en fin dag idag <3

  Klem Marit

  SvarSlett
 13. Så koselig det ble med stuebordet =) Og kontorplassen var kjempefiiin!!
  Kjenner til følelsen med matintoleranse..Det er virkelig ikke morsomt og man blir fullstendig tappet for energi og krefter! Jeg fant heldigvis ut at jeg ikke tålte laktose...og nå finnes det jo masse laktosefrieprodukter og det finnes tabletter man kan ta hvis man skal spise mat som inneholder laktose =)
  Så ønsker deg masse lykke til i jakten på intoleransen din og håper du finner fort ut av det =)
  Ha en fin fin fredag og helg =)
  Klem Line

  SvarSlett

ツ tusen takk for at du tar deg tid til en liten
kommentar - det varmer et lite blogghjerte ღ

Du kan også følge med på min Facebook side:
Miss Mette
► klikk på navnet så kommer du direkte
..........................................................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...