Menylinje


tirsdag 22. mars 2011

Vinter eller vår…

Er det vår eller er det ennå vinter? – i følge kalenderen begynner våren 25. mars!
Her hos meg kjemper naturkreftene om hverandre hvilken årstid det skal være :) I dag tidlig begynte det med vårlig, vindstille og herlige temperaturer, så på formiddage begynner det å snø, masse… - så setter sørvesten inn med sterk kuling i noen timer – før den løyer og mer snø daler ned fra himmelen og gjør alt hvitt og vakkert igjen *sukk*…

Ellers ikke så mye nytt her ifra…. Jeg har brukt de siste ukene på å finne energien min :)
– men den har jaggu gjemt seg godt… for jeg har ikke funnet den ennå :) Prøver også å sette meg inn i funksjonene på det nye kamera, og det er ikke bare, bare… Syns det er vanskelig å huske alle innstillingene som må gjøres, og særlig til å få til gode bilder på ettermiddag og kvelder…

Det ble bilde av dagens middag i dag :) mexicansk biffsnadder….
Oppskriften fikk jeg av Manuela, som har den nydelige bloggen Passion4baking.
26 kommentarer:

 1. Jeg har også lurt på det med våren, noen sier 1. mars, noen i går som var vårjevndøgn. Jeg vet ikke men her stiger iallefall temperaturen, vi har lysere dager og sannelig er det noen tulipaner som stikker 1 cm opp av jorda:) Da kom det litt energi hos meg, håper du finner din snart. Det er så tungt uten.
  ha en fin kveld.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 2. Hei Mette. Takk for hyggelig melding på bloggen min. For en flott blogg du har, har lagt meg som følger-helt klart!!
  Her på sørlandet var d strålende sol og ordentlig vårstemning. Håper d var den siste snøen du så i dag.
  Klem Bodil

  SvarSlett
 3. Ja, vi har litt av et (u)vær her også nå!
  Hjelpe meg...

  Håper det snart blir noen nydelige dager igjen med sol og varme!

  Og så håper jeg at energien spretter inn i kroppen din snart!

  KLEM

  SvarSlett
 4. Været kan til tider være ganske så lunefullt! hihi!

  Den middagen så nydelig ut! Manuela har en nydelig blogg...

  Jeg er litt som deg, leter etter energien, jeg har de siste månedene vært så tappet for energi at det nesten grenser til depresjon. Uff... Jeg håper du finner energien din snart.

  Stor klem

  SvarSlett
 5. Food looks really nice and tasty and photos with the new equipment is great!
  Best regards and a nice beginning of spring.

  SvarSlett
 6. Heisan!! Her våres det sakte men sikkert, og energi har jeg lett etter i mange år, uten å finne det. Og når det gjelder kamera funksjoner, så tok jeg meg et kurs på Raulandsakademiet i Telemark, for å bli motivert til å lese bruksanvisninga. Fremdeles må jeg ta maaaange bilder, for å få et eller to fine. MEN en ting er sikkert!!! Det å ta gode bilder inne uten blitz, krever et fotostativ, for jeg klarer ikke å holde kameraet stille nok:DDD Men jeg bruker det også om ette midagen, kveld osv. Forslag til en god bok: " Boken om digitalfotografering " med Scott Kellby (Expert eller Japan Photo), samt"Expert fotograf" Yngve Ask, (Expert). MEN, så har vi det med personlig smak om hva som er gode bilder og ikke. Jeg liker bilder med kontraster, og som ikke blir manipulert i div fotoprogram. Andre gjør veldig mye med dem, eller gir bildene så mye lys, at en omtrent ikke ser hva det er der. Mitt hus har lite med sol inn i gjennom vinduene, fordi de er små og vender mot øst og vest, altså morgensol og ettermidagsol. Som sagt, smak og behag. Du finner nok ut av det, for bildet over ble jo veldig fint!!!!! Lykke til!!! klemz fra en som aldri kommer til å bli utlært, og som absolutt ikke tar moderne og up to date bilder!!!!!

  SvarSlett
 7. Nydeleg mat! Skal sjekke ut den bloggen :) Her har det også vore masse vèr i dag. Og no er det meldt snøv i ei veke framover??? Eg var så klar for vår eg også. Det har regna enormt siste døgnet, og smeltinga har vore effektiv. Men no kjem det altså ny dose med kvitt travelt nedfall...

  Vel, vel, det er nok berre å smøre seg med tolmod... igjen... :)

  Nyt kvelden, og du; den energien er borte her også?

  God klem,
  Elin

  SvarSlett
 8. Hei Mette!!

  Takk for dine alltid gode ord inne hos meg,blir så glad:)

  Ja den oppskriften bør du prøve,kjempe godt..

  Så jo veldig fristende ut det du også har laget,blir sulten av det nydelige bildet du har lagt ut:)Er jo så fristende når du legger det ut..

  Ha en fin uke!!

  Klem linda:)

  SvarSlett
 9. KJedelig med vær som ikke kan bestemme seg for hva det skal være :) Men nå kommer våren. Hver dag: En dag nærmere!
  Her har det vært nydelig vårsol, og faktisk litt varmt. Har gått lang tur, og sittet ute i sola. Det er deilig, og absolutt en liten energiinputt :)
  Så deilig mat du har hatt i dag, da :) Den bloggen er kjempefin!

  Ha det godt så lenge :) Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 10. Heioghopp!
  Og tusen takk for koselig kommentar inne hos meg :) det setter jeg alltid pris på! masse fin inspirasjon å hente i hejmmet ditt!:)
  Herlig inpirasjonsbilder fra vaskerommene. Dette er jo drømmen! :)
  Håper middagen smakte!
  Du er velkommen tilbake til meg!

  klemmer lillemy

  SvarSlett
 11. her er våren, så nydelig om dagen, kommer nok til dere å,
  deilig middag dere hadde.
  ha en fin dag,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 12. Vi hadde også slikt vær som du beskriver forrige uke, men denne uka har solen blitt skrudd på og snøen smelter skikkelig fort. Har til og med begynt å se gress :D.
  Så jeg håper virkelig at det fortsetter slik at jeg kan begynne litt ute (og å male litt inne).

  Og kjenner meg også igjen i kamera vansker. Det er liksom alltid noe som skal ødelegge. For mye sol, for lite sol (mest av dette siden jeg nesten alltid tar bilder på kvelden når jeg kommer hjem fra jobb) etc. men det hjelper mye med stativ da.

  Ønsker deg en flott uke!
  Klem Madelén

  PS: Sendte gaven din i dag så da har du den vel før helgen.

  SvarSlett
 13. Hei Mette.Syns du alltid tar flotte bilder jeg,uansett hvilken tid på døgnet det er.Jeg mangler også energi.Er vi vårslappe kanksje?1 Her i Trondheim har det vært snøstorm i ene øyeblikket og sol i neste.Men jeg har bestemt at det er VÅR nå.Jeg orker ikke mer vinter.Nå er det nok! Men energien kommer vel plutselig en dag.God klem til deg (håper det går bra med pappan din.)

  SvarSlett
 14. Takk for koselig kommentar på bloggen min, og velkommen som følger! Legger meg til her hos deg- masse flotte vaskeromsbilder på forrige innlegg!

  SvarSlett
 15. Hei Mette

  Vi greide å time det slik at vi dro fra Ålesund akkurat da uveret satte inn, og her har det vært strålende sol og vår-følelse. Var deilig da, etter vind og regn i alle styrker.

  Jeg kjøpte brukt kamera for noen år siden, uten bruksanvisning. Og jeg befinner meg på svært tynn is når det gjelder manuelle instillinger. Det blir rett og slett på prøv og feil prinsippet. Kameraet (et gammelt Nikon D70) er så tungt at det blir stort sett bare brukt når vi er hjemme eller på besøk med andre. Det er liksom ikke det kameraet du tar med på tur;-) Så det spørs om jeg ikke må invistere i et mindre hus;-)

  Ha en god uke i styggeværet, håper det klarner til fredag og vår:o)
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 16. Jeg har ikke spist ennå og ble vel ikke sulten av bildet ditt? hi hi.
  Og ute.....jisess snødd 15cm i natt. No coment. Energien ligger iallefall ikke ute. Dette er verste tiden av året for mange, så vi får holde ut så kommer nok energien tilbake. Tenker Manfred Man og Blinded by the light og Rootsfestival bla.
  Ha en fin fin dag Mette.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 17. ser ut som om våren ikke har bestemt seg for om den kommer eller går her i vest heller. Heldigvis har vi kalender sånn at vi ikke blir like forvirret - for heldigvis står det april, mai, juni, osv på min..og det betyr lysere, varmere og lengre dager. Jippi!Kjekt jeg fikk deg til å smile av innlegget hos meg C",)
  Tør ikke vise mannen min hva du lager til middag på en helt vanlig tirsdag...da hadde han drømt seg helt bort der han satt og fikk servert en helt ordinær pølsemiddag.
  Ha en strålende dag!
  Bente

  SvarSlett
 18. Været er nok litt Schizofrent for tiden ja;) Men nå er det absolutt vårstemning her hos oss, har hatt strålende sol i mange dager og snøen smelter i rekordfart ♥

  Her er det heller ikke så mye energi for tiden, håper den kommer nå med våren, litt og litt, det hadde vært deilig...:)

  Mmmmm, Biffsnadder er godt!
  Og så stilig med de små skålene til mais og saus - lurt!

  Ha en fin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 19. Det været er ikke like lett å forstå seg på. Jeg kom nettopp hjem fra en fantastisk tur i New York og været var helt likt der. Strålende sol og 20 plussgrader og neste dag isende kaldt med en forferdelig vind. Middagen så helt snadder ut. klem Helen

  SvarSlett
 20. Vår eller ikke....vanskelig og si om dagen.... Skifter like fort her ja..... MEN vi får bare smøre oss med tålmodighet, så kommer den vel!!! Gøy med nytt kamera da!!

  Ser veldig god ut den middagen!!

  Ha en fortsatt fin uke!!

  Klem

  SvarSlett
 21. Nå vet jeg hva det blir til middag i dag! : Takk for tips. Det er ikke alltid man har lyst til å være så kreativ med middagen, så det er deilig å få noen forslag. Denne vil nok også være populær hos både yngstedatter på 11 og den lille jenta med Downs som kommer til oss hver torsdag. :) Hun er forøvrig en solstråle som beriker vårt liv! Jeg kan virkelig anbefale å melde seg som avlaster til barn og unge med ekstra behov. :)
  Så kjedelig å høre at du ikke er i form. Håper virkelig vårsolen vil gi deg mere energi, gode Mette!

  Ønsker deg en deilig torsdag!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 22. Ja, dette været! Har ingen ting å si om det blir vår, snart, synes jeg.

  Så godt det så ut, med meksikansk biffsnadder!

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 23. Så nydelig den middagen så ut:)

  Ha en fin dag:)
  W

  SvarSlett
 24. Heisann... det var nok på høy tid jeg tittet inn til deg... Tusen takk for at du ville følge bloggen min! Din blogg er noe av den fineste jeg har sett... Vakker og harmonisk, sulten ble jeg sannelig også:)) Har nytt en flott vårdag med raking av plen, så litt forskjell på nord og sør er det vist etter værkartet å dømme, men våren kommer nok til alle etterhvert!
  Nyt dagen videre:)

  SvarSlett
 25. Hei Mette,
  Håper våren snart kommer til dere også.
  Meksikansk biffsnadder så kjempegodt ut.
  Ha en fin kveld.
  klem

  SvarSlett
 26. Hos meg starter våren 1. mars - uansett... ;o) Selv om både mars og april kan være lunefulle, og gi oss 'rier'med snø, merker man likevel at det er vår - kuldegradene er ikke fullt så kalde og snøen ikke så 'tung'... Her i Oslo har vi hatt deilig vårvær hele denne uken, og vi ser at snøen forsvinner time for time - sååå deilig!!!

  Ønsker deg en fin fredag og en flott kommende helg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett

ツ tusen takk for at du tar deg tid til en liten
kommentar - det varmer et lite blogghjerte ღ

Du kan også følge med på min Facebook side:
Miss Mette
► klikk på navnet så kommer du direkte
..........................................................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...