Menylinje


lørdag 19. mars 2011

Litt inspirasjon…

Her hos meg har det gått i ett den siste uken, da jeg har hatt storrengjøring av soveromet samt opprydding av alle klær den siste uka… Har derfor vært litt fraværende på bloggen den siste tiden! Klær har blitt kastet, sortert, gitt bort og resterende har fått kjørt seg en tur i vaskemaskinen… Sååååå deilig å ha fått en skikkelig opprydding nå før våren setter inn…

Vaskerommet vårt står ikke ennå på planen for oppussing, det er andre ting som kommer før det :) så jeg er stadig på jakt etter inspirasjon til vårt lille vaskerom når det en dag skal pusses opp. I dag kommer noen bilder jeg har funnet på nett for en tid tilbake (husker ikke hvor, dessverre) som jeg liker veldig godt… Håper de også kan være til inspirasjon til deg som titter innom her…

Kollasj: MissMette.com
48 kommentarer:

 1. Ååå, så heldig du er som har fått ryddet i skapene?
  Det står på listen her også...
  Mange flotte vaskerom. Mitt vaskerom er ikke fancy med masse stæsj, siden det brukes som hunderom også. Der står jeg da de bades, fønes og klippes. Alle burene deres står der siden de sover der om natten. Men for meg er det verdens beste vaske/hunderom!:-)

  SvarSlett
 2. Her var det mange flotte vaskerom,mitt er ikke særlig bloggbart for tiden;) Har ryddet i skapene ,kastet og ryddet jeg også,det trengtes.
  Ha en flotters dag.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 3. Ja..den som hadde vært så heldig og vaskerom ja:):)
  Lekre de du viser her:)
  ha en fin fin helg Mette..
  klemklem

  SvarSlett
 4. Så godt å få rydda! Her står også skap og kott for tur. Prøver å gå over ein gong i året. Trur eg hoppa over i fjor? Herleg vaskeromsinspirasjon! Vårt er litt for lite til å få system. Det var det rommet vi bomma mest på når vi bygde huset. I dag hadde eg nok gjort ting heilt annaleis...

  Ha ei fortsatt flott helg!
  Klem E :)

  SvarSlett
 5. Flott og god inspirasjon. Vi skal også pusse opp vaskerommet. Det gamle badet er nå vaskerom, og jeg gleder meg til å sette i gang og ordne og stelle der slik at det blir mest mulig funksjonelt - og koselig!
  Fortsatt god helg.

  SvarSlett
 6. Hehe.. morsomt å lese at også du har ryddet i skuffer og skap. Har selv tatt en shinings i går. Og jeg må innrømme at jeg ikke skjønner hva jeg skal med mine 2 store monster skap som er over 60 cm i dybde. Det er jo nesten ingen ting inni dem. Vurderer å annskaffe meg en åpen hylle løsning, men tror min mann kommer til å stemme den rett vest. Han holder jo ikke like mye orden som meg ;P.

  Ønsker deg en flott helg!

  Klem Madelén

  SvarSlett
 7. Hej Miss Mette
  Visst e det skönt att rensa ut å vårstäda nu :)
  Hoppas dagen blir bra
  å missa inte

  S
  A
  T
  Y
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  Det STORA BLOGGPARTYT där ALLA får vara med :)
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvarSlett
 8. Tusen takk for inspirasjon!
  Vaskerommet er viktig og jeg har så mange tanker og ideer der.
  Men først må vi finne oss nytt hus!

  Håper lørdag er super Mette!

  KLEM

  SvarSlett
 9. Heia Mette.
  Godt å få ryddet og vasket unna ja.
  Deilig å sette seg ned i sofaen etter på med goood samvittighet.
  Fine vaskerombilder
  Kos deg
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 10. Hei Mette,så herrlig å få vaska å rydda på soverom å i klær. Sånt arbeid er deilig å gjøre før våren kommer,(om den kommer da). Kankskje jeg skal vise mitt vaskerom i bloggen min? Den ville skremt vannet av de fleste.Skikkelig utrivelig. Men det blir liksom ikke prioritert nei. Vakre bilder av flotte vaskerom.Hadde bodd innpå der jeg om mitt hadde vært så lekkert... Stor klem til deg fra meg

  SvarSlett
 11. Det er godt å ha slike dager da en har overskudd til å få gjort litt grundig rydding og vasking og så herlig etterpå!! Kjusar dem som har slike vaskerom, hos meg er det dessverre bare en vaskekjeller, men det blir vaskerom en dag....

  Ønsker deg en fin lørdagskveld. Klem fra meg

  SvarSlett
 12. Det er en veldig deilig følelse etter at man har fått opp :)
  Ha en fin lørdagskveld :)

  SvarSlett
 13. Det var mange flotte vaskerom. Artig med litt inspirasjon. Har planer om å male opp vårt, men vet ikke helt nårtid,, Det er sortert under "en vakker dag".

  Kan tenke meg det var godt å få tatt opprydding. Man kan jo bli ganske overrasket til tider når man kommer til bunds i skapene. I alle fall gjelder det her :).

  SvarSlett
 14. Det var mange flotte vaskerom. Artig med litt inspirasjon. Har planer om å male opp vårt, men vet ikke helt nårtid,, Det er sortert under "en vakker dag".

  Kan tenke meg det var godt å få tatt opprydding. Man kan jo bli ganske overrasket til tider når man kommer til bunds i skapene. I alle fall gjelder det her :).

  SvarSlett
 15. Hei Mette:)
  Godt og høre at energien er litt oppe hos deg:)
  Det er godt å få ryddet opp litt rundt forbi, det trenger vi alle innimellom.
  Inspirerende vaskerom, spes de to øverste. De var min stil. Vi skal også lage nytt vaskerom etterhvert. Først bad, nytt soverom og så...litt pause og deretter muligens vaskerom. Nok å henge fingrene i...
  Godt å ha noe å putle med:))

  Nyt helgen Mette.
  Vårklemmer herfra.

  SvarSlett
 16. Så flink du er som har ryddet i klærne. deilig å være ferdig tenker jeg.
  Nyt kvelden.
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 17. Godt å vaske og rydde litt i klær innimellom, og ja, det tar tid. Er ikke lenge siden det ble gjort her, men ser at jeg snart må ha en liten runde til;)
  Fine vaskerom du viser, drømme,drømme...

  Ha en fin kveld
  Klem Tove

  SvarSlett
 18. Kjempefine vaskerom du viser. Tenk å ha det så fint :)
  Deilig å få rydde og sortere litt - det skal jeg også snart gjøre. Fint å få ryddet garderoben til våren.
  Ønsker deg en fin lørdagskveld.
  Klem Vivian

  SvarSlett
 19. Smarte løysingar..
  Står for tur til å ta ein innsats på vaskerommet ja..


  God helg :-)

  SvarSlett
 20. Her var det mye flott å la seg inspireres av !

  SvarSlett
 21. Jeg har faktisk også fått ryddet i skapene på soverommet i dag. I morgen står gjesterommet for tur...

  Kjempefine bilder fra fine vaskerom. Her hos oss, er det kun vaskerommet og stua som ikke er blitt pusset opp, siden vi kjøpte huset vårt i 2006. Vi må nok vente litt, og spare litt, før vi får kommet i gang med de siste to rommene. Men, det er veldig artig å se bilder og få inspirasjon.

  Ønsker dere en fin helg!

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 22. Heeeeerlig inspirvsjon!
  Håper og få litt orden på vårt vaskerom med tiden også, litt mer praktisk løsning, men foreløbig er det uteområdet osv som står får tur så får vi se hva vi har tid til etterhvert :)

  Ønsker deg en fin Søndag,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 23. Fantastiske vaskerom du viser : ) Skulle gjerne hatt et større her men uansett veldig glad for det lille jeg har : ) Deilig å slippe å vaske klær på badet!!
  Ønsker deg en hærlig søndag Mette!!
  Klem Tove

  SvarSlett
 24. Takk for inspirasjon Mette:D Utrolig hvor spennende det kan være å planlegge vaskerom;) hehe. Er ende ei stund til vi skal bygge hus, men vaskerommet er nesten klart:P hehe

  Ønsker deg en herlig søndag!

  SvarSlett
 25. Hærlig å ha fått ryddet i klesskapene...Vi fikk gjort det for noen måneder siden,da fikk vi nye garderobeskaper,å det trengtes...Så har heldigvis klart å holde orden siden;)Flott vaskeromsinspirasjon...Nydelige bilder...Ønsker deg en god søndag!!!Klem Caroline

  SvarSlett
 26. Hei kjære Mette! Det er en fryd å besøke bloggen din. Så mange vakre bilder! Du er skikkelig flink altså:-)!
  Tenk å ha et slikt vaskerom! Sukk - Det er lov å drømme. Så deilig å komme i gang med ryddingen. Lysere dager hjelper godt.
  Håper du er frisk og pigg igjen. Ha en god søndag. Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 27. Det høres helt fantastisk ut med en skikkelig oppryddning i skuffer og skap. Det trengs i denne heimen også du :-)

  Herlig inspirasjon du deler!
  Klem

  SvarSlett
 28. Heisann snuppa.
  Har en liten ting til deg inne hos meg ;).

  Klem Madelén

  SvarSlett
 29. Akkurat hva jeg trengte nå :) Driver og planlegger inni hodet mitt en overhaling av vaskerommet og vips her fant jeg jo masse inspirasjon.
  Kjempelekkre vaskerom og mange nye ideer poppet opp hi hi.
  Ha en nydelig søndag
  klem klem Heidi

  SvarSlett
 30. Så flink du har vært! Så deilig med en ryddig og ren garderobe. Dette var jammen drømme vaskerom. Skulle gjerne hatt det slikt, men vårt vaskerom er dessverre så lite. Ønsker deg en ny fin uke, Mette. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 31. Grattis med seieren hos Bettum Villa :) Takk for inspirerende vaskeromsbilder - det trenger jeg!! Vaskerommet hos oss er trist, og slettes ikke noe pent, så inspirasjon trengs til den dagen det skal oppgraderes :)
  Fortsatt fin søndag!!

  SvarSlett
 32. Gratulerer med seieren hos bettun villa;D
  Førte gang e er her inne og har lagt meg til som følger;D

  SvarSlett
 33. Det ene der syns jeg er finere enn kjøkkenet mitt. Jeg jobber med å få minn mann til å fjerne ca 15 stk. akvarium (har ikke vært inne og talt hvor mangen han har;) inne i kjellerens vakerom. Jeg vil ta det i bruk som vaskerom og få vaske og tørketrommel og alle klærne ut av badet. Det skal bli deilig.
  Takk for inspirasjon. Nå skal maset på min mann in intensiveres.
  ha en fin søndagskveld

  Klem:)

  SvarSlett
 34. Inspirerende vaskeromsbilder dette. Skulle selv hatt en opprydding i div. skap, bruker også å gjøre det på våren.
  Venter på at formen skal bedre seg, for det er jo så Mye som skulle vært tatt tak i..
  Ha en fin ukestart
  klem Sissel

  SvarSlett
 35. Så deilig med en skikkelig våroppryddning i skapene :)
  Vaskerom og bad er i et her hos meg. Et ganske kjedelig rom som vi har planer og drømmer for med tid og stunder. Takk for inspirasjonen :)

  Ønsker deg en fin uke. Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 36. Takk for hilsen inne på bloggen min! :-) Her var det veldig mange fine bilder!! :-) Ser du har tips til programmer man kan redigere i lenger nede. Takk for det!
  Ha en fin uke!
  :-) Monica

  SvarSlett
 37. Så deilig med litt opprydding! Deilig å få gitt bort og kastet gamle klær - da er det jo plass til nye!:-)
  Fikk forresten boka som jeg vant hos deg - tusen takk! Innlegg kommer, men venter på 2 andre giveawayer jeg har vunnet, så får de et stort innlegg sammen!
  Vaskerom driver jeg & planlegger også, gleder meg sånn - det er et av de viktigste rommene i huset syns nå jeg:-)

  Ha en flott ny uke!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 38. Hei.Tusen takk for titten.Kjempe fint.Har ikke vaskerom.Vaskemaskin i kjeller men skal lage vaskerom nå vi pusser opp.Skal bli kjekt.Ønsker deg en riktig fin ny uke.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 39. Tenk å hatt ett av de flotte vakserommene der da - kunne ha brukt timevis der og vasken hadde nok gått som en lek...

  Så flink du har vært, og så deilige det må ha vært å få tatt et sånt 'rydderaid' - kjedelig når det pågår, men desto bedre når det er overstått! Skulle absolutt 'raidet' litt jeg også - puh... ;o)

  Ønsker deg en fin kveld Mette, og en fortsatt god uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 40. Sååå deilig å få ryddet unna. Herlighet så mye man tar vare på - og absolutt ikke trenger. :)
  Har såvidt begynt i skapet mitt... hjelp sier jeg. Det er nok riktig det som sies at man skal gi bort eller kaste det man ikke har brukt på ett år. Vel... hos meg tror jeg det henger et par ting som er ganske mange år eldre enn det. ;) Så i år skal jeg ta grepa tak i de sorte søppelsekkene og sortere ut de tingene jeg la tilbake igjen i fjor. *Fnis* Det er bedre at noen andre kan få bruk for det enn at det blir liggende i et skap.

  Så fint å samle inspirasjon til den dagen dere skal pusse opp vaskerommet. Jeg har samlet mange tips til vaskerom på bloggen min. Du kan jo ta en titt å se om du kan få noen idéer. :)

  Håper du har gode dager, Mette. :)

  Ønsker deg en deilig start på uken!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 41. Herlige vaskerom!! Det er ikke akkurat et bilde av mitt du har funnet, hi,hi :) Ønsker meg et stort og herlig vaskerom med egen inngangsdør..ønske ønske..

  Deilig å få ryddet i klær og diverse før våren! Jeg har en garderobe som er fullstappet og absolutt trenger en liten opprenskning:)

  Ha en fin tirsdag!

  Klem

  SvarSlett
 42. Heia!
  Tusen Tusen takk for at du tok turen inn å besøkte meg,KJEMPE kjekt,eg sette stor pris på det!!

  Vaskerom ja......Ja det er vel kansje det rommet som kjem i siste rekke både her og der,rart men sånn trur eg at det blir!:)
  Kjempe flotte vaskerom du viser på dei bilda da...wow!! Eg seier ja takk til eit sånnt rom ja:))
  Men etter at ungane,ja dei to største har flyttet ut så har det nesten blitt det rommet eg er minst på pr.idag:)))Heldigvis:)))
  Lykke til med vaskerommet når den tid kjem..!:)
  Ha ein fin dag der nord! Her har det vore storm,og er det fortsatt...HUFF!!
  Klem,Randi

  SvarSlett
 43. Så flotte bilder av vaskerom, kunne trngt litt oppfreshing på vårt ja.

  Ha en herlig tirsdag, heldige du som har fått ryddet før våren setter skikkelig inn.
  Klem fra Mona

  SvarSlett
 44. Her bør det også ryddes i skuffer og skap.Kanskje til helgen.Jo,dette er virkelig noen drømme vaskerom.Fortsatt fin uke,Mette.Klem

  SvarSlett
 45. Herlige bilder! og alltid godt å få rydda og vaska litt. Du spør kor eg har kjøpt skiltet mitt (det med treet). Det huske eg faktisk ikkje, eg har hatt det i flere år og det har hent på kjøkkenet helt til nå da eg flytta det inn på arbeidsrommet. Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 46. Vakkert!!

  inspirasjon i massevis!!!

  Klem linda:)

  SvarSlett
 47. Veldig mye lekker inspo til vaskerom!
  her er også vaskerom nedprioritert, men jeg har masse ideer i hode mitt om hvordan jeg vil ha det. det er ikke så stort, så må være praktisk. Kanskje seg må samle alt på et papir eller bloggen snart :)

  Klem fra Kine

  SvarSlett
 48. Så flotte vaskerom, og herlige kollasjer du har laget! Vi holder på å pusse opp vaskerommet, men det blir nok ikke like delikat og innbydene som disse:)

  Snart helg igjen, ha en fin en!
  klem.

  SvarSlett

ツ tusen takk for at du tar deg tid til en liten
kommentar - det varmer et lite blogghjerte ღ

Du kan også følge med på min Facebook side:
Miss Mette
► klikk på navnet så kommer du direkte
..........................................................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...