Menylinje


mandag 2. august 2010

Realitetsblogging…

Emmeline har en liten utfordring som jeg tenkte å ta!
– hun skrev om realitetsblogging, og det å vise bilder av hverdagsrot! – det som vi ikke blogger om!!! Det er jo klart at de aller fleste har rot en eller annen plass, og samme er det hos meg. Ikke alltid like strøket her hos meg heller, selv om jeg er en ganske så ryddig og organisert person. Så klart liker jeg å ha det ryddig rundt meg, men det er ikke alltid man har tid eller ork til å gjøre noe… så innimellom flytter jeg på rotet for å ta bilder. Man vil jo vise seg fra sin beste side, for det er jo ganske umulig å bo i ett stilleben hjem? - Jeg vet at jeg i alle fall har blitt mer ryddig av meg etter at jeg begynte å blogge… :))

Fordelen med å blogge er at man kan vise de bildene man selv vil, og det tror jeg de fleste ønsker… Tror ikke det er særlig mye inspirasjon å hente når bloggene er fylt med rot, støv og skitne gulv?

Jeg tror de fleste liker blogger som viser fine, ryddige hjem, men kanskje man av og til skulle vise hvordan det egentlig ser ut! – bare for og vise forskjellen om ikke annet?

Kanskje flere tar utfordringen med og vise litt ekte realitetsblogging… uten pynt???


Definisjonen på rot kan være så mangt, for noen er dette kanskje ikke rot
– men så er jeg kanskje litt ekstrem :)

Sofaputer som ligger oppover langs veggen og kaffekopper av forskjellige slag
- litt rotete, men slik ser det i alle fall ikke ut når jeg tar bilder til bloggen… hehe…

Kontoret/ gjesterommet oppe: veeeeeldig rotete...


Bamse kan være litt av en rotekopp, når han drar ut alle lekene sine ut på gulvet… :)


56 kommentarer:

 1. Så herlige bilder Mette :)
  Tror nok vi alle har rot her og der, men som du selv sier, det er jo ikke rotet vi henter inspirasjon fra hos hverandre. Jeg har faktisk blitt mer ryddig og "dillete" etter at jeg begynte å blogge.
  Klem klem

  SvarSlett
 2. He he. Var ikke så mye rot her nei, Mette. Men, skjønner hva du mener. Selv prøver jeg også å holde vindfang, gang, stue og kjøkken noenlunde ok. Så får det heller være litt mer rot i de andre rommene. Men, min "rotete" stue, er nok adskillig mer rotet enn din. :o)

  Så søt Bamse var, med lekene sine.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 3. Dette var virkelig artig! Ja, rot har vi alle som en, det er sikkert. Her blir det dyttet inn i skuffer og skap, hihi.. ;) Artig med Bamse, han er jo litt av en rotekopp!! ;)

  SvarSlett
 4. I begynnelsen av min bloggerkarriere, viste jeg før og etter bilder. Det vil si all rotet i kottet, og hvor ryddig det ble etter på. Men jeg gikk så langt og viste bilder fra rommene til mine sønner, før jeg satte i gang med kaoskontroll, men de ble sure, he-he. Jeg fjernet disse innleggene, for det ble og vise litt for mye av privaten. Jeg blogger meg og mitt, men noe får lov og være hemmelig. Men det er jo deilig og se at folk flest ikke har det 100 % strøkent:DDDD Klemz Hjertedama/ Grethe

  SvarSlett
 5. hihi.. Dette innlegget fikk meg til å strekke på smilebåndet. Siden jeg har nesten lik hund som deg så kunne jeg ikke annet en le av gjenkjennelse på de 2 siste bildene ;).

  Hvem vet.. kanskje jeg tar utfordringen en dag.. men de neste innleggene (som allerede er ferdig) blir nok "stylet". Synes du er tøff som viser realiteten. Og det du sier er jo helt sant, men vil jo gjerne vise frem det beste...MEN en kan jo ikke være best hele tiden heller.

  Ønsker deg en fin dag! Klem Madelén

  SvarSlett
 6. Hei.Ja det er nå vell rot mere og mindre hos alle.Prøver det jeg kan å rydde men så har jeg flere i fammilien som roter.Iser hun på 19.Men hun er mye flinkere til seg selv enn hær hjemme.Men er vell litt for lite streng den lille tida hun er hjem.Men drar jo bort på hybel snart igjen.Ha en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 7. Ha, ha, ha, for et hææærlig "rot".
  Her i huset er det alltid noe som ligger og slenger - har jeg først ryddet, så kommer det jammen noen og drar utover igjen ;)
  Rotet ditt blir bare blåbær i sammenligning (så bilder herfra kommer ikke ;P)
  Ha en flott kveld!
  Klæm

  SvarSlett
 8. hei.
  dette er ikke rot,men et levende hjem,jeg er å nok blitt mer ryddig etter at blogging ble startet,å det er jo kjekt,men noen ganger flyter det her,hihi.
  vi er jo levende vesen som setter spor etter oss i hele huset.
  ha en fin kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 9. Artig å se...og det er ikke bare det er her i heimen det r rot :)

  Ha en flott kveld

  Klem

  SvarSlett
 10. Så herlig at du har lagt ut slike bilder, MissMette☺
  Vel, vi har det nok slik til tider alle sammen, men det er jo selvsagt ikke det vi vil la oss "forføre" av. Vi ønsker vel å drømme oss bort, få nye ideer og slippe litt unna "hverdagskaoset" her inne i "Blogglandia"☺
  Helt herlig å se tross alt, for man tror (lar seg lede til å tro, kanskje)at alle andre har det så "feilfritt"☺

  Klem fra Medusa ☺

  SvarSlett
 11. Morsomt å se at det er "hjemme koselig" hos deg også :-)
  Klem IGi

  SvarSlett
 12. Hei Mette!
  Dette er hverdagsbilder vil jeg tro, fra 99% av hjem rundt omkring i Norges land:)Herlig!

  ♥Rent nok til å bevare helsen
  og rot nok til å bevare lykken♥

  Fortsatt fin mandagskveld!
  Klem Nina♥

  SvarSlett
 13. Dette var et ordentlig herlig innlegg, jeg tror mange kjenner seg igjen :) Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 14. Nice:)

  Dette liker vi:)
  Jeg bare elsker når sofaputene ser ut so de er i krig...med hverandre. Mine gjør det nå i skrivende stund. Det ser rett og slett helt most ut etter 2 13 åringer har sittet ( les: ligget) der i 5 minutter.

  Hei hopp opp å puffe pute tid;)

  SvarSlett
 15. Endelig litt rot å se, selv om det ikke va så innmari rotete i forhold til hva jeg er vant med ;) hehe!

  Ler godt for meg selv av Bamse som roter det til for dere ;) Tror jeg har en liten usynlig Bamse her også av og til hehe!

  Ha en herlig start på uken :)
  Klem Karina

  SvarSlett
 16. Herlig, Mette. Slik som dette kan vi nok alle har det, men det bare viser at vi bor i et hjem og ikke et utstillingsvindu. Klem

  SvarSlett
 17. Her kjente jeg meg igjen, ja.... og artig å se at din lille skjønne hund roter omtrent like mye som ungene våre... he he...
  Du har uansett et herlig hjem -der en tydeligvis også får lov til å leve :)
  Ha en super kveld!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 18. Her kjente jeg meg igjen, ja.... og artig å se at din lille skjønne hund roter omtrent like mye som ungene våre... he he...
  Du har uansett et herlig hjem -der en tydeligvis også får lov til å leve :)
  Ha en super kveld!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 19. Dette var virkelig herlig og befriende å lese. Når vi surfter oss gjennom blogglandia, er det som du sier, ikke ofte vi får se hjemmene fra denne siden. Alle de flotte stilebene og ryddige og vakre bildene, er selvfølgelig kjekke og inspirerende. Men det var virkelig gøy å se at også andre kan ha det litt rotete innimellom. Hjemme hos oss er det som ofte greit og ryddig, men innimellom strekker ikke tida til, og med to aktive, lekende og herlige barn, er det ikke alltid jeg får tid til å rydde alt bort. Og klærne, som jeg burde ha lagt sammen for dager siden, har en tendens til å vokse seg til digre fjell om jeg ikke tar meg selv i nakken og sier at nå er det jammen på tide å få disse inn i skapet! (Hihi). Kanskje jeg skal ta utfordringen og vise kleshaugen min? Hehe...

  Ha en fin kveld.
  Klem Tonje

  SvarSlett
 20. IIIIiiiiiik!!!

  Og jeg som trodde bloggerne jeg fulgte var perfekte!

  Ja ja, så er det normalt hjemme hos dere også, ser jeg.

  SvarSlett
 21. Så godt å se at ikke andre har det helt perfekt heller :) Men at bamse var sånn.... nei det hadde jeg ikke trodd :D
  Klem fra Elin

  SvarSlett
 22. For et herlig innlegg Mette ! ♥ Denne utfordringen skulle vi alle tatt, hihi... Men med 5 barn og litt mindre plass enn hva vi trenger kan du sikkert tenke deg hvordan det ser ut her til tider. ;)

  Ønsker deg en riktig god natt ! ♥

  Klemmer Anette

  SvarSlett
 23. Jeg syns også det der var herrlige bildet Mette... Jeg liker se sånt også jeg,sånn har vi det alle sammen.Skikkelig morsomt å se det hos deg. Takk for titten.Klem fra Karin

  SvarSlett
 24. Herlig innlegg!!!! Syns du har det flott selv med litt rot..hihi:) Her er det rotete støtt. Jeg bor jo sammen med tre små griser også haha. En stor og to små;)Hihi

  Nå skal jeg kose meg med innlegg her hos deg:)

  Stor klem

  SvarSlett
 25. Der var det ikke mye rot, men du synes jo det selv... Godt å se at andre heller ikke bor i et *sterilt* hjem ;o) Blir litt mer *hjemmekoselig* når man ser at det bor folk der ;o) Flotte bilder, og Bamse er en skikkelig hjerteknuser! Fantastiskt nydelig ansikt på ham! Så moro du ville være med på min utlodning Mette ;o)
  Lykke til ;o) Ha en fortsatt flott uke min venn.
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett
 26. Gurimalla... he he Godt å sjå at du (også) er normal, men han er vel ikkje heilt organiseringsfri han du bur ilag med heller. Nyt dagen:o)

  SvarSlett
 27. Hehe, så morsom tinnlegg, dette sakl jeg ta med meg videre, de skulle bare visst hva som skjuler seg bak meg når jeg knipser...;-))) Klem

  SvarSlett
 28. Hehe, så morsom tinnlegg, dette sakl jeg ta med meg videre, de skulle bare visst hva som skjuler seg bak meg når jeg knipser...;-))) Klem

  SvarSlett
 29. Herlig innlegg.
  Så kjekt å se at andre heller ikke har det strøkent, deilig.
  Takk for titten.
  Ønsker deg en fin ny uke.
  God natt fra Mio

  SvarSlett
 30. Hei.

  Takk og pris for at noen tør vise det frem. Dette var stort av deg, Mette. Det er jo slik det ser ut i blogglandia egentlig. Alt har nemlig ikke en fast plass i et skap, en skuff, på en krok o.l. og da ender det oppå benken, kommoden, bordet osv.

  Tusen takk.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 31. Hehehe, herlig:D morsomme bilder av lille karen:) Og dette var ikke ille rot:P Jeg bor i kaos siden jeg er midt i en ryddeprosess og har rot over alt! HAHA. Artig innlegg:)

  SvarSlett
 32. Deilige bilder:)) Trodde faktisk ikke du hadde slikt rot jeg, hihi...

  En morsom utfordring som jeg gjerne skulle blitt med på, hadde jeg bare vært hjemme (hehe, der sleipa jeg meg unna den, hihi)

  Nattaklem Line

  SvarSlett
 33. Jeg var også inne hos Emmeline og "tittet" på "rotet" hennes - og syns det var en stor befrielse! Jeg tenkte øyeblikkelig at "den utfordringen skal ikke bli vanskelig!" Med to hunder, en katt, en mann og to tenåringer i huset er det svært lett å finne "materiale" til et slikt innlegg!
  Jeg syns jo forøvrig at du viser et forholdsvis velorganisert "rot", og du skriver jo også at du er ganske strukturert. Du har jammen med et poeng i at man blir bittelitt ryddigere av seg av å blogge...Det er faktisk sant! Vet ikke om det er inspirasjon, prestasjonsangst eller ren og skjær skam som gjør det..? hi hi...Det spiller ingen rolle, for det er greit å ikke la det flyte altfor mye ut!

  Takk for titten - inn i ditt velorganiserte "rot"! :))
  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 34. Hei Mette!
  For en rotekopp du er, nå ble jeg skuffet!!!! Nei da, det er klart vi alle har rot i krokene våre, men vi tar jo ikke bilde av det, normalt sett! Men artig å se livets realiteter!

  Du har forresten noen flott bilder fra hjemstedet ditt, og jeg likte tåkebildene veldig godt!

  Ha en fin uke!

  Klem cathrine :-)

  SvarSlett
 35. Jeg er en ryddig person jeg også, sjeldent rotete rundt meg men det er noen "hull" hos meg også:)) HErlig Mette:)
  Ha en herlig dag, klem fra meg:)

  SvarSlett
 36. Realitetsblogging - ikke så dumt! Vi har nok hjem med ting som flyter alle ihop! Hos meg er det i allefall ikke striglet hele tiden:o)) Kjekt å se at andre har det på samme måte.
  Det jeg imidlertid har merket, er at jeg får fortere orden på ting etter jeg begynte å blogge. Man lager det jo ekstra koselig, som du sier, og det er kanskje det sparket man trenger for å få til en forandring:o)??
  Ha en flott dag.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 37. Hahaha,herlig innlegg,ler av den lille hunden som hadde rotet.:)) Det er jo sånn det skal være i et hjem,det er ikke rot men et levende hjem. Her er det heller ikke perfekt,du skulle sett stua mi av og til og kjøkkenet og syrommet...osv. :))Klem.

  SvarSlett
 38. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg! Tror nok de allerfleste kjenner seg igjen i de "reality" bildene ja! Er vel heller sjelden huset er "bloggifisert". Hverdagen preges av hektiske prosjekter, og liten tid. Her blir rydding nedprioritert iallfall.

  Utrolig skjønn bamsen din :) han fikk jeg lyst til å kooose med! Skikkeilg kosebamse!


  Ha en fin sommer videre du også! :)
  Klem

  SvarSlett
 39. Hehe vet hvordan det er du. Baya er vel 5 dobbelt så stor å roter rundt ho også, men synes det er litt koselig jeg da, har jo ingen barn jeg vet du. ;o) Baya veier forresten like mye som matmor(43) kg. hehe Så hvem går ttur med hvem her tro??? hihi

  Ha en super dag Mette.

  Klem Simone ;o)

  SvarSlett
 40. Spesielt alt på toppen av kommoden så veeeeldig kjent ut! Cindy (pus) har ikke så masse leker, hun koser seg heller med å drepe mus, til min store forferdelse! :P Syns det er koselig og varmt å ha det litt slik jeg ;)

  SvarSlett
 41. Flott innlegg!!!
  Av og til skulle man vist "the real thing"! Herlig å se at toppen på din kommode så tilnærmingsvis lik ut som min for øyeblikket!

  Så hyggelig at du vil følge bloggen min! Velkommen! Og så fint at du blir med på Give Away også!

  Tusen takk for titten her inne! Jeg har lagt meg til som følger, for her inne var det koselig!!

  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 42. LIKER !!!
  He he heeelt enig med både det du skriver ooog viser bilder av!!!

  Stooor klem fra Maren.

  SvarSlett
 43. Herlige bilder av en helt vanlig hverdag!

  Enig med deg at det ikke er mulig med et stillebens hjem, men uansett er det jo slike ting vi finner innspirasjon fra!

  Ha en fin kveld,
  klem,I

  SvarSlett
 44. Hehe..må flire. Kjempegode bilder og flott innlegg. De fleste av oss har det nok slik innimellom, vi er jo bare mennesker :)

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 45. Dette er ikke rot, men hjemmekoselig hverdagshygge!
  Er det ikke sånn vi alle har det da?
  Jeg tror nemmelig ingen av oss bor sånn som i disse utstillingsbildene som blir vist, hvor hadde vel hyggen vært da?
  Hadde du likt å bo i et utstillingslokale?
  Nei, det hadde ikke jeg heller...

  Klem Beth...

  SvarSlett
 46. Joda, det er bare å se på skapet på bloggen min....før prosjekt oppussing

  SvarSlett
 47. Herlig å se at andre og har et ustæsja hjem av og til:))
  Ha en flott uke!
  Klem

  SvarSlett
 48. Hihihi, kjempeherlig! Godt å se at alle er like selv om bloggebildene oser av organisering og ryddighet:)
  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 49. Herlig at du velger å legge ut slike bilder, for slik har vi det nok alle og enhver.
  Men rydder en liten flik av stua når kamera blir tatt frem.

  Med barn og en travel hverdag, blir det nesten umulig og til enhver tid ha det helt ryddig.

  Jeg klarer iallefall ikke det.

  Ønsker deg en fin dag!


  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 50. Så herlig..det er sånn det er..:-) passer perfekt for meg å ta noen sånne bilder nå...hjemme med klesvask og kaos.:-)

  Herlige bilder..men vi ser jo at det er så hyggelig hos deg læll..fordi vi har det mye mer kaotisk selv.:-) tjhii

  Klem

  SvarSlett
 51. Heisann!
  Takk for koselige kommentarer på bloggen min i det siste:-)
  Har ikke rukket å ta en ordentlig bloggrunde ennå, for ferien har liksom tatt all tid...

  Men du, så koselig det var her inne da! Hit kommer jeg gjerne igjen!

  Også så herlige "rotebilder"! Sånn er det her også, godt å se at ikke alle har det perfekt i sine hjem heller:-) Men jeg er enig, ikke ofte man legger ut slike bilder:-)

  Stor klem fra størstepia

  SvarSlett
 52. Å så herlige realitybilder!:)
  Og bamse roter jo like mye som en baby, hehe!:)

  SvarSlett
 53. Normalt rot ;)
  Her er det rotete rett som det er:)

  Ta en titt her:
  http://www.egedenne.com/2011/11/introduser-din-blogg.html

  Tenkte å få samlet mest mulige ulike blogger i en thumbnail-liste til glede for alle, norske og utenlandske :)

  SvarSlett
 54. Hehe, godt å se at det er litt rot hjemme hos deg også ;) *♥*

  SvarSlett
 55. Hei på du!

  Jeg er litt sånn at jeg liker de bloggene som viser litt mer enn bare skikkelig nærbilder av en enkelt ting jeg da, kjekt å se hvordan det er i hele rommet liksom. Og det synes jeg at du er flink til å vise bilder av!

  Blir jo litt slik da at man rydder unna, men jeg er nok også slik at jeg liker best å ha det ryddig rundt meg. Selv om jeg aldri (!) tar bilder av gangen mot ytterdøren, for der ligger det jakker og sko i hauger;-)

  Ønsker deg en herlig dag videre!

  SvarSlett

ツ tusen takk for at du tar deg tid til en liten
kommentar - det varmer et lite blogghjerte ღ

Du kan også følge med på min Facebook side:
Miss Mette
► klikk på navnet så kommer du direkte
..........................................................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...