Menylinje


søndag 14. november 2010

Vanskelig tid …

Hei kjære lesere og bloggvenner, her kommer et lite livstegn fra meg :) skulle ha skrevet et innlegg for leeeeenge siden… men trodde ikke at jeg skulle være så lenge borte *sukk* Syntes også det var litt vanskelig å skrive om dette, uten at jeg blir for personlig.

Helsen min har ikke vært bra i de siste årene. Jeg sliter med mitt og har gode og dårlige dager, og den siste tiden har det vært ekstra tungt! – For min del har det vært vanskelig å være kreativ når man ikke har noe overskudd og gi, og så sa bare kroppen stopp!

Grunnen for at jeg begynte å blogge er å få litt kontakt med andre ”der ute”… dele inspirasjon og ikke minst få inspirasjon, i en ellers så tung hverdag… Jeg er så utrolig rørt og ydmyk over alle koselige tilbakemeldinger jeg får fra dere – de betyr så utrolig mye. Jeg elsker å titte innom dere for å se og bli inspirert…

Får også litt dårlig samvittighet for at jeg ikke får tid til å legge igjen en kommentar, og jeg skulle så gjerne ha skrevet noen ord tilbake – for jeg vet hvor mye det betyr. Jeg prøver så godt jeg kan med å henge med, men av og til strekker ikke tiden til, eller helsen…

Jeg skal prøve å fortsette å blogge… og håper dere fortsatt titter innom meg selv om kanskje innleggene ikke kommer så ofte som før. Jeg har så mange ting jeg har lyst til å dele med dere, men med meg går det ikke så fort i svingene *smiler* men innleggene kommer…

Det første som kommer er min årlige jule giveaway så følg med de nærmeste dagene…91 kommentarer:

 1. Ønsker deg alt godt og sender litt energi til deg.

  Bloggverden er god å ha når helsa varierer, det er ingen her som krever noe tilbake av deg. Kom innom når det passer.

  Hvis du orker, er det Give away inne hos meg nå ;-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så koselig å høre fra deg ♥
  Lenge siden...men ful forståelse for det ;)
  Sliter også her med min sykdom, så man vet aldri hva morgendagen bringer gitt, slitsomt å leve med sykdom :(
  Ønsker deg mange gode dager frem over og riktig god bedring vennen ♥

  Håper å se og høre mer fra deg igjen :)

  Nyt livet så godt du kan kjære deg ♥

  Varme tanker og go klem fra meg ♥

  SvarSlett
 3. Må bare si meg helt enig med Lykkeliten som sier at ingen her krever noe av deg, og at du kan komme innom bloggverden når det passer sånn for deg.
  Når helsa sier stopp er det så lite man kan gjøre, om man aldri så mye vil. Det skal du ikke ha dårlig samvittighet for. Blogging skal jo være kos, skal det ikke det da? :-)

  Riktig god bedring, og kos masse med Bamse, søtnosen.

  Smil fra AbluMoo

  SvarSlett
 4. Du må ta dagene som de kommer, ikke tenke på bloggen, vi er her, vet du. Om du ikke kommenterer så gjør det slett ikke noe, vi kommer innom til deg.
  Håper du har gode dager også og at ting vil ordne seg etter hvert.
  Varm klem fra meg.

  SvarSlett
 5. Det smärtar mig att höra om din hälsa. Jag är glad för de inlägg du orkar med, och hoppas du orkar fortsätta blogga. Spännande med lotteri, det ser jag fram emot. Skickar stärkande varma kramar till dig goa du.
  Kram Pia

  SvarSlett
 6. heisann... fint at du deler, tror det er mange med litt sviktende helse rundtomkring, enten det ene eller andre!

  selv har eg en hormonsykdom s som heter binyrebarksvikt, produserer ikek stresshormoner. dvs eg må leve jent og rolig, da er bloggingen givende, ikke noe støy og stress, man deler kreativitet , samtidig som det er et sosialt media..
  goklem til deg, håper du har vært hos legen, man finner behandliger på det meste...
  magny

  SvarSlett
 7. Kjære Mette!
  Så koselig å se et innlegg fra deg igjen:)
  Livet går opp og ned og enkelte dager er tyngre..
  Er nok mange som titter innom deg selv om det går en stund mellom hvert innlegg:)
  Ta vare på deg selv♥
  Stor klem♥

  SvarSlett
 8. Hei søte gode. Har tenkt på deg flere ganger i det siste. Blir at man gjør det når noen "nære" ikke blogger på en stund. November er den verste måned i året å finne enegi i. Mørket gjør søvnhormonene ustabile og vi blir slappe. Du får spille god musikk, tenne lys og lese gode bøker. Sender masse energi oppover til deg. (energien min skal du få, jeg brakk hånden i går og trenger den ikke på en stund;)
  her:....¤#-->>>>¤¤¤%&"#/(&¤¤¤--->>> håper den rekker fram!

  Ha en riktig fin uke Mette.
  Varm klem fra meg.

  SvarSlett
 9. Kjære Mette ♥,

  Godt å se et lite livstegn fra deg :)
  Så får jeg slenge meg på de andre over her. Ikke bekymre deg om bloggen og følgerne dine. Ta vare på deg selv og dine heller, så kan du stikke innom når du føler for det :)

  God klem fra Renate ♥

  SvarSlett
 10. Hei Mette.
  Bloggen din er fantastisk flott og om du blogger lite eller mye så er det uansett alltid trivelig og titte innom deg. Synd og høre at du ikke har det helt bra men vist det er til noen trøst så er det faktisk mange rundt som sliter med diverse helse problemer og grunnen til at jeg skriver det er for at jeg kjenner meg igjen i det samme. Jeg har ME og ser selv at det er vanskelig og strekke til på alt en ønsker seg og bloggingen for min del blir også når det er ekstra energi tilstede :))

  Ting skal ikke alltid være enkelt, det er sikkert og vist.
  Ønsker deg alt godt og gleder meg til neste gang du titter innom her igjen..
  Enn så lenge:
  Ha en fin uke.
  Klemmer

  SvarSlett
 11. Huff da, leit når livet ikke blir helt som ønsket, men trøst deg med at du ikke er alene om det (om det var noen trøst overhodet da ;-)) Personlig synes jeg det er flott at medbloggere også delere det som ikke er bra. Man kan jo lett tro det kun er lykke og idyll over hele fjøla...
  Du blogger når du har lyst og ork kan du skjønne, slik bør det være for oss alle, og så gleder jeg meg veldig til å se de fantastiske bildene dine igjen! :)
  Godbedringsklem fra meg

  SvarSlett
 12. Hyggelig å se et innlegg fra deg. Du skal ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke kommenterer - det tror jeg de fleste har full forståelse for. Da vil jeg bare ønsker deg bare god bedring og titter nok innom igjen på giveawayen din.
  Flotte collager du lager forresten. I hvilket program lager du dem?

  SvarSlett
 13. Ikke kjekt å høre at du ikke har hatt det så bra:( Forstår godt at du ikke kan bruke energi på å gi tilbakemeldinger på blogger, når du har andre ting å fokusere på. Ønsker deg det beste for tiden fremover, håper virkelig at du kommer deg! Klem

  SvarSlett
 14. Åh, kjære deg. Nå må du først og fremst tenke på deg selv og helsen. Dårlig samvittighet må du ikke ha (selv om det er typisk oss kvins:-)) Jeg titter innom selv om du ikke har nye innlegg. Du har hatt så mange andre innlegg som jeg ikke har fått tid å lese.
  Jeg ønsker deg en riktig god bedring. Håper det hjelper med gode lykkeønskninger.
  Stor klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 15. Koselig å høre fra deg igjen, Mette! Har savnet deg.. Først av alt må du ikke ha dårlig samvittighet for mellomrom mellom innlegg og manglende tilbakemedlinger -dette tar man når man har energi og ork.
  Jeg er her - og venter gjerne..

  Bruk tiden til å ta vare på deg selv og så langt du kan ha gode dager!

  Varme tanker og klem fra Tove

  SvarSlett
 16. Hei mette.
  Ikke ha dårlig samvittighet
  det har du nok ingen grunn til her.
  Først og fremst ta vare på helsen din den er viktigere enn alt annet.
  Man skal være motivert til å ha blogg dette skal ikke være et ork.
  Ta tiden til hjelp og
  ta vare på deg selv.
  Sender en god klem fra meg :)

  SvarSlett
 17. I wish you with all my heart health, peace and happiness.

  Kisses.

  SvarSlett
 18. Hei kjaere Mette,

  Jeg tenkte faktisk pa deg i dag at det var lenge siden vi hadde hort noe fra deg, sa jeg ble glad da jeg sa du "var tilbake". Synd a hore at du ikke har det sa bra. Tenk na forst og fremst pa deg selv, sa er vi her og tar imot deg nar du har overskudd!
  Sender deg mange varme tanker fra meg "her pa oya"
  klem Mette

  SvarSlett
 19. Kjære Mette. Så godt å se livstegn fra deg igjen. Men du skal ikke tenke på bloggen når formen ikke er helt på topp. Ta den tiden du trenger. Masse energi sendes din vei. Ta vare på deg selv. Mange varmen klemmer.

  SvarSlett
 20. Mette du Mette. Ta vare på deg selv og blogg når du måtte føle for det. Koselig å titte innom deg igjen værtfall.

  Ønsker deg en fin uke som kommer. Klem fra Anine

  SvarSlett
 21. Veldig fint å høre fra deg igjen, Mette! Bloggen er jo et overskuddsfenomen og det er ikke alltid man kan eller vil prioritere den.
  Jeg er litt i samme situasjon som deg, tror jeg, med til tider skrantende helse. Av den grunn har jeg også en liten bloggpause for tida, men kommer nok sterkere tilbake, jeg også. Av og til er det godt å bare få være seg selv og ikke måtte dele eller gi av seg selv til offentligheten også.
  Jeg kjenner igjen den dårlige samvittigheten du beskriver, men samtidig bestemmer jeg meg for å ikke bekymre meg for det. Bloggere kommer og går og vi har ikke noen forpliktelser, selv om det er riktig så trivelig med gode bloggvenner som man finner kjemien med. Ta den tida du trenger, slik jeg gjør, så høres vi når vi begge er klare for det igjen!
  De aller beste hilsener med ønske om god bedring og trivelig førjulstid fra Hege!

  SvarSlett
 22. Hei Mette,så koslig med et innlegg fra deg.Blir jo litt bekymra..men om man trenger pause så tar man det. Ikke stress.Ta vare på deg selv Mette. Vi er mange som savner deg. Klem fra Karin

  SvarSlett
 23. Så koselig og høre fra deg igjen Mette, jeg har lurt litt på hvorfor du ikke har "vist deg" på en stund...
  Men skjønner jo det nå ♥ Det er selvfølgelig lov og ha dårlige dager og dårlige tider, så ikke ha noe dårlig samvittighet ovenfor oss, bloggingen gjør du når du har lyst og overskudd til det:)

  Trist og høre at du ikke har det helt bra for tiden, håper det er noe som snart går over, og at livet smiler litt igjen...

  Ønsker deg alt godt!

  Klem Line

  SvarSlett
 24. Der var du....jeg har faktisk tenkt på deg...ikke gøy å lese om helsen din. Dårlig samvittighet trenger du overhode ikke å ha, ta vare på deg selv du!! Så blogger du når har mulighet til det:)
  Ønsker deg gode dager, varm klem fra meg:)

  SvarSlett
 25. ønsker deg alt godt!
  det viktigste er å ta vare på seg selv!

  SvarSlett
 26. Trist å høre at du sliter med helsen. Håper det går bedre med deg og at du har hatt en fin helg.
  Ønsker deg en fin fin søndag kveld og venter spent på dine inlegg fremover, uansett hvor ofte de kommer, så er det alltid hyggelig med en titt innom :-)

  SvarSlett
 27. Hei Mette
  Ja, de lysestakene har jeg
  Og brillene koster kr 110,-
  Ønsker du det sendt kommer porto i tillegg
  Send meg gjerne en mail på
  termoen@loqal.no

  Klem

  SvarSlett
 28. Kjære Mettemor!
  Så hyggelig å se at du er tilbake! Nå må du ta vare på deg selv og komme til krefter igjen. Livet går i bølgedaler, men husk på at når du føler at du er på bunnen, kan det gå bare en vei - oppover! Kos deg i denne førjulstid, tenn masse lys og plei deg selv.
  God søndagskveld til deg fra Berit

  SvarSlett
 29. Hei Mette :)
  Veldig leit at du sliter med helsen. Blogg når du har lyst og krefter....vi er her og venter...uansett hvor lenge det blir mellom innleggene dine :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 30. Hei Mette, ikke godt å slite slik med helsa nei!
  Men etter en nedtur kommer alltid en opptur ;O)
  Ikke ha dårlig samvittighet¨for at du ikke rekker over alt, da blir det bare slitsomt å blogge.
  Jeg har selv hatt en lengre bloggepause, men er nå tilbake med en helt ny blogg Dennis og meg,
  håper du vil følge meg der også ;O)
  Men hils på bare hvis du lyster og orker.
  Jeg besøker deg uansett her!

  Klem fra meg.
  (Lindas skattekammer)

  SvarSlett
 31. Kjære Mette
  Har lagt merke til at du ikke har blogget på en stund, har savnet innleggene dine og lurt på hvorfor du har vært "borte"...

  Men vet du hva; dette er ikke noe du skal bekymre deg over, vi som er trofaste lesere, har forståelse for at innimellom trenger noen og hver av oss en pause - av ymse årsaker, og når vi ser at en lenge savnet bloggvenn er tilbake, er vi glade for det, uten at det ligger noen forpliktelser i det for hverken den ene eller den andre.

  Blogginga er jo ment å være en kilde til inspirasjon, både for leser og avsender, et pust i bakken, et fristed... der diverse interesser kan få fritt utløp - når man har lyst! Og overskudd! og tid! Og... Ja, du skjønner sikkert hva jeg mener. Ikke la deg stresse, kos deg, du finner oss her, og vi finner deg når du gir oss et livstegn!

  Så kjære, ta det med ro, ta vare på deg selv, hent deg inn og la høre fra deg når det passer, ok?

  Klem

  SvarSlett
 32. :) Hei! Så fint å høre fra deg igjen! Av og til må man bare stoppe opp og trekke pusten, og noen ganger tar det lengre tid å før man tar seg inn igjen :) Ha fine dager og klem

  SvarSlett
 33. Så trasig at du ikke er i form.

  Men, ta det med ro, og slapp av. Ikke stress med blogginga. Blogg når du er i form til det.

  Jeg har også en periode med elendig energi for tida. Vi får håpe det bedrer seg snart.

  Ønsker deg alt godt!

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 34. Ikk4 gå rundt med dårlig samvittighet om verken det ene eller det andre. Nå må du tenke først og fremst på deg selv og blogge kan du gjøre når du orker og har lyst ;) Er inne i det samme som deg for tiden, er ikke i form jeg heller og tom for både det ene og det andre (selv om jeg har malt mye i det siste da )
  Vi er her når du kommer tilbake vi og trøster meg med det samme når det gjelder meg ;)

  God bedring vennen..
  Klem,kari

  SvarSlett
 35. Så kjekt og høyre frå deg igjen, men sjølvsagt ikkje kjekt at du ikkje føler deg bra. Du skal iallefall ikkje ha dårlig samvit sjølv om eg kjenner det gneg litt innvendig når det er lenge sidan eg har blogga.

  Blogg når du kjenner for det, det er då innlegga vert bra.

  God førjulstid til deg. Klem

  SvarSlett
 36. Kjæresøtedu, helsen kommer først vettu, og jeg drar ingenplass selv om du ikke rekker å legge igjen en kommentar hos meg! ;)

  SvarSlett
 37. Hei!
  Kjekt å høre fra deg.....ikke så kjekt at helsen ikke er på topp....vet hva det vil si. En dag av gangen og blogg når du har overskudd og lyst, det gjør jeg ;)
  God bedring til deg :)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 38. Så godt å høre fra deg igjen. Det har vært stille ja, men det er jo lov. Du skal vite at vi alle har opp og nedturer her i livet. Det er jo det som er livet. Og det er nedturene som gjør oss rustet til å takle de tøffe tingene. De gjør oss ydmyke som menneske og gir oss verdifull ballast i livet.

  Jeg bruker å si, at etter en nedtur er det bare en vei å gå: opp igjen. Så samle krefter og kjenn av livsgleden og energien sakte vender tilbake. Det unner jeg deg, kjære bloggvenn.

  En klem på veien ...

  fra Marit

  SvarSlett
 39. hei mette

  sender deg en klem.
  ta vare på deg selv

  klem beate

  SvarSlett
 40. Hei kjære Mette! Har forstått at ting ikkje er heilt slik som det skal. Sender deg ein uendeleg stor klem, og så håper eg at du kan spare opp igjen energi, nok til å kunne vere litt krativ innimellom! Ta vare på deg sjølv!

  E♥

  SvarSlett
 41. Hei, Mette
  Leit at helsen din ikke er bra. Tror nok det er mange innen bloggverdenen som sliter med både fysiske og psykiske plager. Tøft å skrive i bloggen at man ikke har det bra og jeg ser jo av kommentarene du har fått at folk uttrykker medfølelse og empati. Ønsker deg fine dager. Klem fra meg

  SvarSlett
 42. Så hyggelig å se innlegg fra deg igjen. Så synd at du ikke er helt i formen. Det vet jeg alt om. Har lunge- og hjerteproblemer selv, men det jeg har fått som råd er: Tenk gode tanker og vær positiv....ikke bestandig så enkelt det da.
  Ønsker deg alt godt framover, og ta den tiden du trenger til hjelp.:))

  SvarSlett
 43. Veldig koselig å se et innlegg fra deg Mette!
  - og ta godt vare på deg selv, vi er her likevel:-)
  Go`klem, Hege.

  SvarSlett
 44. Hei, kjempekoselig å høre fra deg igjen, har tenkt på deg ♥ og forstått at det må være noe. Først av alt må du tenke på helsen din og huske å ta vare på deg selv. Vi er her for deg og selv om det kan ta litt tid mellom bloggingen så er du langt fra glemt. ønsker deg masse god bedring. klem

  SvarSlett
 45. Hei Mette! Godt å høre fra deg i gjen :) Men blogg når du måtte følel for deg, for vi er her vetdu :)

  Håper at helsen din går seg til, kjære deg! Ta godt vare på deg selv, gode Mettemor!

  En STOR klem til deg!

  SvarSlett
 46. Så leit å høyre at du slit med helsa.
  Ikkje tenkt på at du burde noko som helst når det gjeldt bloggen.
  Og for all del ikkje stess med å skulle legge att så masse kommentarar.
  Lag eit innlegg når du føler for det du, er alltid koseleg å sjå inn til deg uansett.
  Håper det går bedre med deg og at du har hatt ei fin helg!
  Klems

  SvarSlett
 47. Heisann...
  hyggelig og høre noen ord fra deg ...men en får prioritere det som er viktigst..og det er helsa....
  Du får gjøre det du føler du greier...vi kommer innom uansett..og vi skjønner:)
  Go eddaKlem fra meg...

  SvarSlett
 48. Så leit å høre at du sliter om dagen,Mette.Du må prioritere helsen din.Ikke tenk på bloggen og kommentarer.Vi er her når du har overskudd til det.Ønsker deg alt godt.Klem

  SvarSlett
 49. Uff da! Så leit å høre.
  Jeg ønsker deg god bedring, og håper du lar høre fra deg i blant:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 50. God bedring mette..ta all den tid du behøver til å ta vare på deg selv..skjønner du vil ha litt innputt utenfra...Bedre å orke noe av og til, enn å ikke orke noe. Klem og mange tanker..

  SvarSlett
 51. Takk for at du deler - det nok mange som setter pris på at de ser at de ikke er "alene" om å ha det vanskelig pga helseproblemer.
  Bloggen din er til stor inspirasjon og glede - du er så flink med ideer og layot!
  Stå på, og vær flink å belønne deg selv for selv den minste ting du får til!
  klem Bente

  SvarSlett
 52. Hei!
  Det meste er i grunnen sagt over her; trist at du har tunge dager, men bloggen er og skal være et overskuddsfenomen. Vi er her når det passer DEG!

  Ønsker deg god bedring i tiden som kommer!
  Ta godt vare på deg selv!


  *klem*

  SvarSlett
 53. Så trist å lese at du sliter med helsa di. Jeg vet mye om nettopp dette jeg... Hatt ME i over 20 år, noe som fratar meg det meste av energien, likevel vil jeg prøve å gjøre de tingene jeg har lyst til så langt det lar seg gjøre...
  Og så dukket brystkreften opp i fjor høst, skremmende og skummelt. Så dette året er gått med til operasjon, cellegiftkurer og strålebehandlinger, noe som har gjort meg sengeliggende mesteparten av dette året. Men nå har jeg fått bittelitt energi tilbake som jeg fordeler så gort jeg kan på mine gjøremål!
  Nytter ikke å gi opp, for da har en tapt!
  Sender deg er stor god klem!

  SvarSlett
 54. Leit å høre at du ikke er bra. Ta godt vare på deg selv, og vit at vi er her når du er klar til å komme på besøk.
  Mange varme tanker til deg, gode Mette!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 55. Hei Mette!
  Det var hyggelig med et lite livstegn fra deg :-) Men trist at helsa ikke er bra. Du får fortsette å ta godt vare på deg selv, og gjøre de tingene som gjør deg godt og gir deg energi og glede :-)
  Stor og varm klem fra Rita

  SvarSlett
 56. Hei Mette.
  Uff dette var kjedelig å lese. Bloggen din er nydelig og jeg håper at energi og helsa kommer tilbake!
  Ta vare på deg selv og ikke stress med blogg og dårlig samvittighet. ☺

  Ha en fin dag og ny uke
  Klemmmer Janne Merethe

  SvarSlett
 57. Håper du blir bedre etterhvert Mette...du må bare ta alt i ditt tempo.
  Har registrert i det siste at det er utrolig mange bloggere (inklusive meg selv) som sliter med dårlig kommentar-samvittighet og at det legger en demper på bloggelysten. Anettes hus skrev også noe liknende her om dagen.
  Skulle ønske vi alle bare kunne bli enige på en måte...for bloggingen tar jo ikke lang tid men vi har da hus, hjem og barn å stelle så sånn er det bare.
  Jeg blogger nesten hver dag men rusleturer i blogglandia er mere sjeldent for da vil jeg ha tid til å kose meg så for min del har jeg lagt min dårlige samvittighet i en skuff og der ligger den godt.

  Ta vare på deg selv Miss Mette,

  Stooor klem.

  SvarSlett
 58. Du er savnet, men har full forståelse for at du tar det i ditt tempo. Det viktigste er at du tar vare på deg selv og blogger når du har tid, lyst og overskudd til å gjøre det. Ønsker deg en flott uke. God klem fra Yvonne

  SvarSlett
 59. Hei Mette-mor.

  Ja jeg har tenkt på deg i det siste, og tenkt at det måtte være noe nå. Håper virkelig det ikke er noe alvorlig, og at du klarer å nyte hverdagen noe.
  God bedring Mette. Ta godt vare på deg.
  Varm klem fra meg

  SvarSlett
 60. Så trist å høre at ikke alt er som det skal! Ta vare på deg selv! Klem :)

  SvarSlett
 61. Koselig å høre fra deg igjen!!
  Ser ut som det er mange som kommer innom hos deg uansett!!!
  Ta ting i ditt tempo og i alle fall ikke ha dårlig samvittighet for bloggen, den skal jo være gøy...
  Håper du blir bedre, pass godt på deg selv!!!!
  Klem Annette

  SvarSlett
 62. carpe diem !
  bruk dagen for hva den er, hverken mer eller mindre.
  Lytt til kroppen og ta den tid som trengs.
  Ordet MÅ er oppdiktet i en situasjon der alt går på skinner, men faktum er mer sjelden.
  Nei livet er ikke enkelt og lett kan man si at av det blir man bare sterkere selv om i situasjonen ikke kanskje føles slik.
  Selv om du ikke har det helt bra nå og selv om jeg ikke kjenner deg som person men bare som bloggtitter skal du vite det at denne blogg er eksepsjonel og bare helt utrolig flott.
  Så stå på og fatt mot.
  Mange gode ønsker om en bedre dag fra meg Heidi

  SvarSlett
 63. Ønskjer deg alt godt :)

  Marie

  SvarSlett
 64. Vet du, jeg har tenk mye på deg ,da de koselige innlegga du bruker å komme med jevnlig,uteble. Så trist å se at du sliter med helsa.Da må man jo bare prioritere og ta bloggingen som man føler for det..
  Jeg sliter masse selv,så aner nok hvordan du har det.
  Håper at formen bedrer seg og ønsker deg masse go bedring,klem sissel

  SvarSlett
 65. Så trist å høre at du sliter med helsen din, men tenk nå ikke på oss bloggere, men heller deg selv.
  Vi er her og det er det tydeligvis mange som mener.Bruk bloggen din når du har lyst og ork , men ikke føl noe press. Her er det ingen som forventer noe. Ønsker deg alt godt,og ta godt vare på deg selv Mette. Klem fra meg:))

  SvarSlett
 66. Kjære Mette, først vil jeg takke for dine gode og varme ord inne hos meg. I dag har jeg sittet i timesvis og besøkt og svart på kommentarer. Det er så mange gode bloggere der ute, men når energien ikke strekker til, blir det vanskelig å holde kontakten med alle. Jeg er i ferd med å få hodet og delvis kroppen over vannet og er utrolig takknemlig for det. Håper du har bedre tider i vente mot jul! Sender deg massevis av god energi og varme tanker!! Klem fra Laila

  SvarSlett
 67. Heisan, hyggelig å se deg her inne igjen. trist at du ikke er i form for tiden,men kjekt at du kan kose deg med blogglandia.
  Håper formen din vil bli bedre nå mot jul og at du finner masse inspirasjon her inne.
  Ønsker deg masse god bedring :-)

  Klem Anita

  SvarSlett
 68. Hei.Ønsker deg virkelig god bedring.Føler med deg.En ting vi ikke er så flink til er å lytte til kroppen.Den sier i fra når den ikke klarer mere.Har møtt veggen for noen år tilbake det var ikke kjekt.Så jeg har lært når den sier ifra.Ønsker deg en riktig fin uke videre stå på.Ikke noe å si om du ikke skriver så mye eller legger ut blogg.Masse klemmer fra Bodil.

  SvarSlett
 69. Så hyggelig at du vil følge meg :-) Jeg sender deg mange gode tanker og håper å se mer til deg og den flotte bloggen din!

  God natt, godklem Jorid

  SvarSlett
 70. God bedring og tanker sendes til deg:)

  SvarSlett
 71. Så koselig å se et lite livstegn fra deg på den nydelige bloggen din igjen. Ønsker deg riktig god bedring, og håper formen og energien kommer seg. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 72. Hei kjære søte deg! Så trist å høre :( Håper du har utsikter til bedring etterhvert! Jeg titter innom deg rett som det er og håper ikke du slutter å blogge! Ønsker deg god bedring og håper at du tross sykdom finner noe i hver dag som gir deg glede. Trøsteklemmer fra Ann-Helen

  SvarSlett
 73. Så godt å se livstegn fra deg!!! Har lurt på hvor du ble av med dine fine innlegg : ) Ønsker deg alt godt !! Husk : Ikke stress med å få besøkt oss, tenke heller på deg selv og bli frisk igjen!!
  Klem Tove

  SvarSlett
 74. Der var du ja:))Har all verdens forståelse for at formen spiller en rolle for hyppighet av innlegg men kjempekjekt at du blogger litt når du er i form til det. Du deler masse inspirasjon uansett hvor hyppig du blogger:)

  Håper du får ei fin helg og gleder meg til din jule-giveaway:)

  klem fra Marit

  SvarSlett
 75. Så koselig å høre fra deg vennen ♥
  Vet åssen det er å være i dårlig form og ha lite energi, og da har man ikke mye lyst til å blogge.. så bloggen får bare vente til man har overskudd og lyst igjen. jeg får fort dårlig samvittighet hvis jeg har vært dårlig på å kommentere, men jeg vet at det bare er tull for alle her har forståelse for det:)

  God bedring ♥


  Klem

  SvarSlett
 76. Kjære Mette,håper du snart føler deg bedre;))
  Eller så vil jeg si at jeg elsker jo bloggen din og liker deg veldig også ;))
  God klem fra meg ;))

  SvarSlett
 77. Ta godt vare på deg selv- sender deg en klem og varme tanker til oppmuntring.
  Hjertelig fra Merete

  SvarSlett
 78. Er bare en liten tur innom for å ønske deg gode dager og gi deg en STOR klem. Tenker på deg... Håper du har det bra.

  Anette Willemine

  SvarSlett
 79. Leit å høre at du ikke har det så bra. Håper du snart blir bedre.
  Stor klem

  SvarSlett
 80. hei Mette.
  kjenner så godt igjen dette,
  ikke bestandig kroppen vil, ønsker deg masse god bedring, å ta vare på deg selv, godt du ikke slutter å blogge,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 81. ..sender deg en god klem Mette og ønsker deg god bedring :)
  klem Anne♥

  SvarSlett
 82. heia vennen. ville innom å gi deg en god god klem. du er ei god bloggevenninne som betyr masse. klem monica

  SvarSlett
 83. Vil bare gi deg en liten klem, er inne i en vanskelig tid selv...ta vare på deg selv.

  SvarSlett
 84. For en fantastisk herlig blogg, Mette!
  Jeg var ofte i Brønnøysund da jeg var liten. Flere somre var vi på Skotsvær.(vet ikke om du vet hvor det er) Knallfint!!!

  Jeg ønsker deg mye energi og håper at du finner tilbake til ditt gamle jeg.

  Gleder meg til å gå gjennom bloggen din:)

  SvarSlett
 85. Ønsker deg en fredfull adventstid Mette.
  Det er noe som heter at det er i motbakker det går oppover...
  Kos fra meg!

  SvarSlett
 86. Sender deg mange varme klemmer skjønne Mette ♥ Og håper at formen din vil komme seg igjen snart. Det er tungt å gå sånn å slite, har merket det på kroppen selv de siste årene. Da er det viktig å ta dagene som de kommer og ikke stille for store krav til en selv.

  Du er ei flott jente, en stor inspirator og du har et nydelig hjem ♥ Ta vare på deg selv i adventstiden og unn deg noen pauser. Det må ikke bli pes med bloggingen, en får ta det som det passer;)

  Take care søte du ♥♥ Klemmer fra Gry

  SvarSlett
 87. Bloggverden er her for deg når du føler deg klar til det♥
  Veit korleis det er å ha tunge tider... :(
  Ta vare på deg sjøl, og bruk tida til det du føler for!
  Håpe du får ei fin adventstid!

  Klem M♥

  SvarSlett
 88. Eg forstår så godt... Du behøver ikkje å forklare. Og ikkje tenk på det med kommentarane. Eg klarer heller ikkje å følge opp alt godt menneske der ute gjev meg av fine tilbakemeldingar og trøstande ord. Det er ok å ikkje klare. For du tilfører oss så mykje med den flotte bloggen din! Og viss vi legg att kommentarar, er det for å rose deg, ikkje for at du skal gjere noko i gjengjeld. Eg ynskjer deg alt godt, og håper at du kan klare å finne glede i førjulstida!
  Og ikkje nøl med å sende ein mail, viss du har behov for det.

  Stor klem
  frå
  Elin♥

  SvarSlett
 89. Oppmunstringsklem fra Valnesfjord!

  SvarSlett

ツ tusen takk for at du tar deg tid til en liten
kommentar - det varmer et lite blogghjerte ღ

Du kan også følge med på min Facebook side:
Miss Mette
► klikk på navnet så kommer du direkte
..........................................................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...