Menylinje


fredag 22. januar 2010

Tusen takk søte dere….

Først og fremt vil jeg takke alle som har lagt igjen så koselige kommentarer i det forrige innlegget mitt :) Var veldig usikker på om jeg skulle legge ut denne informasjon eller ikke! Men tenkte som så – hvorfor ikke! Hvorfor skal denne janteloven få lov til å styre livet mitt??? For det første er det så mange år siden, og for det andre så er det noe jeg er veldig stolt over å få lov til å ha vært med på…. og det var en opplevelse som jeg ikke ville ha gått glipp av – fantastisk… Så tuuuuusen takk for alle koselige kommentarer, ♥


Litt bilder fra hjemmet vårt. Det flotte saueskinnet fikk vi i julegave av mamma og stefaren min. Skinnet er fra en lokal produsent her i Brønnøysund, og er ekte ull – fra utgangersau. Utrolig varmt og godt… for meg som alltid fryser :) Ellers noen bilder fra gangen … der engelen sitter på hyllen og ønsker velkommen inn ;)

Har ikke vært i toppform denne uka, så derfor litt dårlig med bilder. Skal ta det helt med ro og slappe av hjemme i helgen – med tv-titting, bloggrunder, kose meg sammen med min kjære, og krølle meg sammen i sofaen for å lese en god bok…Ellers har vi hatt et utrolig nydelig vær, mildt og sol – deilig! Nesten påske stemning her i solveggen…. Og med disse bilder ønsker jeg dere en riktig fin helg….

50 kommentarer:

 1. Så koselig du har det på badet, virkelig stilig. :)Artig å lese om deg under her. Nå skjønner jeg navnet MISS Mette. ;) Så artig da!! :)

  Awarden har forresten jeg laget. Jeg laget den våren -08 og sendte den ut til de første 3. :) Artig å se at den går rundt igjen nå.

  SvarSlett
 2. Hei MissMetteMor..
  At du deler det med oss er jo bare morsomt.. En sånn opplevelse er ikke hverdagslig og det skal man være stolt av...
  De som sier noe annet, misunner deg bare...♥
  Også blir vi bedre kjent med deg..
  Det er veld det som er meningen med denne utfordringen kanskje..
  God bedring og kos deg masse i helgen
  Klem LC

  SvarSlett
 3. Fiiine bilder det saueskinnet var fiiiiint !!

  Har du vært med i frøken Norge sååå gøyyy da:)!!!

  SvarSlett
 4. So fine bilder frå heimen din :)
  Saueskinnet såg deilegt ut!!

  God helg :)

  Klem M ♥

  SvarSlett
 5. Janteloven er for andre...ikke oss:) Synes det var kjempespennende og lese jeg.

  Skinnet så helt utrolig herlig ut, noe annet enn det jeg har fra Ikea:)

  Flotte bilder, håper formen stiger så du får tatt flere fra din flotte natur.
  Nyt kvelden din, klem fra meg:)

  SvarSlett
 6. Vet ju om att du redan fått Kreativ Blogger Awarden, men jag ville ändå säga att du får den av mig också! (se min blogg)
  Detta för att du har en så fin och inspirerande blogg!

  Kram Joy
  Ps. kan jag fråga var du har köpt den söta lilla hyllan som du har i inlägget någonstans? ds

  SvarSlett
 7. Så flotte bilder du viser!
  Man må få lov å være stolt av seg selv og det man har oppnådd - og hvis noen er ute med pekefingeren... Ja så synd for dem!

  Tuuuuuuusen takk for de koselige ordene på siden min...

  Ønsker deg en riktig god helg,
  klem,I

  SvarSlett
 8. Hei Mette! Så flott skinn du har fått! Eg har også ein del ulike skinn i huset. Flotte bilder frå heimen din, inne og ute! Der er no nesten ikkje snøv! Alt har lagt seg lengre sør? ;) Googla deg for å finne bilder frå 87, trur eg fann eitt? Eg var 16 år då, og lideskapeleg oppteken av alt som var glamorøst, og uoppnåeleg :) Og der var du! Midt opp i all glamor og glans! Klart du skal vere stolt!

  Ha ei flott helg der oppe i nord,
  god klem frå Elin <3

  SvarSlett
 9. hei Miss Mette.
  nå fikk jeg lest bloggen din,åå så moro at du har vært Miss Mette,herlig du delte med oss,janteloven kaster vi,så moro det må ha vært,en opplevelse for livet.
  å du den englen du har der på hylla,har aldri sett maken,sååå vakker den er.
  å tusen takk for adward til meg,jeg setter veldig pris på det,jeg velger i disse dager bare å takke for den ,jeg er ikke i form om dagen så det blir litt mye for meg,håper det er greit..
  å ønsker deg god bedring vennen.
  ha en nydelig rolig helg.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 10. Hei.Kjempe fint skinn.Du har det så fint å koselig.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 11. Så deilig saueskinn og en skjønn engel. Ha ei flott helg.

  SvarSlett
 12. Så fint skinn! jeg elsker alt av ull, og har 4 saueskinn selv.. :)
  Så morsomt at du har vært frøken norge! I 1987 var jeg sju år, og en ivrig se og hør-leser, så jeg har helt sikkert beundret bilder av deg ;)
  Klem

  SvarSlett
 13. Heisann Mette:) Takk for god oppskrift, helt fantastisk, åsså så enkelt og godt:) mmmm... Så utrolig fine bilder du viser idag. Elsket engelen:) Saueskinnet var jo også nydelig da, for en frysepinn som meg hadde det vært deilig!!! Her har jeg ryddekick, så sent på en fredagskveld, tror energien kommer for fullt tilbake og jeg kjenenr meg rastløs, deilig da... Men litt bloggepause må man jo ha. utrolig kejkt å lese om deg under her, åsså missedronning da, utrolig!! La merke til at du var flott på profilbildet ditt:D Klem fra Monica

  SvarSlett
 14. Hei, Mette!
  Det er jo bare artig at du deler med oss! Er man stolt av noe (noe jeg skjønner godt at du er), skal man jo ikke holde det hemmelig :) Tenk på alle dem som har sagt til mannen sin "duu, ei dame jeg kjenner litt gjennom bloggen har vært med i miss world". Det er stilig :)

  Men du, du er søstra til Siri, ikke sant? Jeg har hatt sommerjobb på Iris noen år, så jeg kjenner henne litt. Da jeg så bildet av deg første gangen var det noe som var så innmari kjent, men jeg klarte ikke å plassere deg. Men så skjønte jeg det jo etter hvert, da :)

  Det var et herlig saueskinn! Mye mye penere enn dem man får kjøpt på bohus og sånn, for de ser jo ikke ut som ordentlige saueskinn. Jeg hadde et nokså likt et før, som var fra min egen sau. Men kattungen fikk det til seng :)

  Håper du har det bra, kos deg med lesingen :)

  SvarSlett
 15. Det er slike ting som du deler at man føler at man får en "bit" av et annen menneske. Er artig å koselig å lese slike ting om andre,får å se kæm & korsen menneska di e.
  Vær stolt åver den du e,å det du har oppnånd. :-)
  Å du har en kjempe fin blogg,lure litt på korsen du får alle bildan dine te ilamme teksten.. ? Bruke du et spesielt program?
  Ha ei god helg.
  Klem fra Christina :-)

  SvarSlett
 16. Så nydelige bilder du viser! :)

  Ønsker deg en flott helg.

  klem

  SvarSlett
 17. Ah nydelige bilder..Herlig!
  God helg til deg:)
  Klemmer

  SvarSlett
 18. Hei,Mette.Saueskinnet ser flott ut og for et koselig bilde fra gangen din. God bedring.Klem

  SvarSlett
 19. Så koselig du har det. Nydelige bilder!
  Ønsker deg en fin helg!
  Klem T :)

  SvarSlett
 20. He he he ;o) jeg synes det var noe kjent ved det ansiktet ditt altså! Så fantastisk at du ville dele med oss her på bloggen. Det er nok mange som ville vært i "dine sko". Folk er så rare når det ikke er dem selv det gjelder. Du har noe å være STOLT av Miss ;o) Saueskinnet var jo helt nydelig! Tenk å sitte tett sammen med sin kjære, med et glass vin, og bare nyte naturen rundt seg....mmmm...drømmer ;o) Kos dere videre i helgen og ta godt vare på hverandre.
  Stor klem fra Gro :o)

  SvarSlett
 21. Det er strålende vakkert her hos deg, og strålende vakker er du også!
  Forstår godt at du har hedvet deg innenfor skjønnhet ❥
  Og hyggelig at du deler det, du bør være stolt av det!
  Ønsker deg en nydelig helg og håper formen er bedre ❥
  Kos deg masse - og jeg må si det igjen, du har SÅ mage fine detaljer rundt omkring her!
  Nydelig, helt nydelig!!
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett
 22. Hei og tusen takk for kjempekoselig award. Den satt jeg virkelig stor pris på. Skjønner godt at du har fått award fordi bloggen din er superfin. Hærlig saueskinn, utegangsau er det det samme som villsau? Det har nemlig vi og har sendt inn mange skinn til garving. Gleder meg til å få de tilbake, skal selge noen i butikken. Ha en fin lørdagskveld:)

  SvarSlett
 23. Heia Mette.
  Så herlig koselige bilder du legger ut - til inspirasjon for alle og enhver.
  Liker virkelig velkomstengelen din :)
  Ha en riktig god helg!

  SvarSlett
 24. Jeg har en utfordring til deg på bloggen min ;)

  SvarSlett
 25. Så koselige bilder du viser! Koselig med engelen i gangen, den var fin!

  Klem

  SvarSlett
 26. Så flotte bilder du viser. Nydelig engel på hylla :) Håper formen blir bedre, og at du kan nyte en avslappende helg. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 27. Hei på deg Mette
  Misse tittel eller ikke drit i dem. Aldri la noen la deg føle deg liten fordi du er du. Mette er Mette sånn er det bare så er det deres tap hvis de skal bruke deler av tiden sin til å praktisere jantelov. Det gidder ikke vi Mette. You rock.
  Nydelige bilder. Etter å ha surfet en rundt i blogglandia skal jeg IKKE vise dere badet mitt. Her må det reneovers! Men jeg digger ditt og kan kose meg med bildene av badet ditt og leke at det er mitt.
  Ha en herlig søndag. Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 28. Alltid koselig å innom bloggen din. Fine bilder og du skriver så lett.
  Synes absolutt du bør være stolt av deg selv, det hadde iallfall jeg vært..

  Ha en herlig søndag.
  Klem Marianne

  SvarSlett
 29. Heisann.
  Godt at du ikke lar janteloven regjere!! Det at du har vært frøken Norge og vært med i Miss World er jo STORT!! Det må ha vært litt av en opplevelse:)

  Nydelige bilder du viser!

  Ha en fin kommende uke

  Klem Linda

  SvarSlett
 30. Så flott det saueskinnet var. Kan nesten se at det er varmt og godt!
  Ønsker deg en fin søndag :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 31. Kjære, søte Mette! Du skal bare være stolt av det du har prestert! Du virker som en veldig søt jente med mye varme. Jeg er veldig glad for å ha møtt deg her inne! Takk for alle de nydelige hilsener du legger igjen hos meg. Jeg setter veldig stor pris på det!♥

  Ønsker deg en deilig søndagskveld!

  Varm klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 32. Så fiiiine bilder du tar.Den engelen var fin altså.Jeg googla navnet ditt da jeg leste du hadde vært med i frøken Norge jeg da,måtte jo det,å der poppa det fram ett bildet av deg da du var ung,å pen,men det er du jo nå også da.Syns det var arti å vite det der jeg da. Alltid en glede å titte innom deg Mette. Nå er det 14 dager til valpen min kommer. Gleder meg så,det er som å vente en baby vet du.Men du vet jo hvordan det er du også.Ha en kjempefin uke Mette.Kos deg masse med din kjære å Bamse. Klem

  SvarSlett
 33. Så flotte bilder du viser, du har det såå nydelig:-) har en ting til deg på bloggen min..klem Stine:-)

  SvarSlett
 34. Kjære Mette!
  Du er så strålende vakkert her inne hos deg!
  Og strålende vakkerer du også!
  Jeg forstår godt at du har hevdet deg innenfor skjønnhet!
  Gratulerer, du kan vær stolt av det!
  Jeg er imponert over alle de nydlige detaljene
  du har her ❥
  Du er virkelig flink!
  Håper du har hatt en avslappende helg i deilige varme saueskinn!
  Ønsker deg en nydelig uke!
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett
 35. Takk for koselig kommentar på den nye bloggen min :-) Kjempefin blogg du har! Denne må jeg bare følge med på... :-)

  Klem

  SvarSlett
 36. hei vennen,
  tusler are innom deg for å ønske deg en god kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 37. Heidu! Så fantastisk blogg du har, føler meg vilkelig beæra over at du har vært innom meg! :D (Også Frøken Norge da! ;) ) Elsker det saueskinnet ditt! Jeg får liksom ikke nok av de jeg.. :)

  SvarSlett
 38. Hei hei! Takk for fin kommentar. Her legg eg meg til som følgar. For dette var ein vidunderlig blogg :) Headeren din var forresten vakker :)

  SvarSlett
 39. Hei
  Tusen takk for hilsen på bloggen min. Du har jo en helt utrolig nydelig blogg - denne likte jeg veldig godt og her vil jeg helt klart følge med. Sjønner av innleggene over at du har vært miss norge. Det er vel noe alle jenter innerst inne drømmer om.
  klem Anita S

  SvarSlett
 40. Hei, hei Mette! Og tusen takk for koselig hilsen, det varmer!!! SÅ kult, du er jo MISS:-)) Var så rart, da jeg trykte på kommentaren fra deg og så bildet av deg, tenkte jeg på det, du er så VAKKER!!!! Utrolig nydelig ansikt som setter seg i minnet hos en! VEl fortjent og kos deg med det nydelige skinnet, kjempefint! God helg, Marianne

  SvarSlett
 41. Her er det full vinter fremdeles, vil ingen ende ta...sukk...jeg vil ha vår jeg...kunne godt tenkt meg et fint og varmt saueskinn....ditt var nydelig!

  Ha en fin vinterhelg!

  SvarSlett
 42. Drit i janteloven! Den gjelder bare for de som ikke unner andre noe!
  Hyggelig å lese om deg, Mette :-)

  Nydelige vinterbilder byr du også på. Det er vakkert dette langstrakte landet vårt.

  God lørdagskveld :-)
  Klem

  SvarSlett
 43. Nydelige bilder..som vanlig.:-)))

  Herlig den skinnfellen.:-)

  Håper formen er stigende...

  Ha en kos kveld og helg..takk for hyggelig kommentar hos meg.:-)

  klem fra Gry.:-)))))))

  SvarSlett
 44. Hei Mette!
  Så leit å høre at formen ikke har vært på topp i det siste - håper du snart er 100% på beina igjen..:o)

  Nydelige bilder hos deg i dag! Saueskinnet var råfint, og noe helt annet en Ludde'ne mine..;o)

  Ha en herlig søndagskveld og flott kommende uke!

  Goklem fra Hildegunn

  SvarSlett
 45. Hei søte, snille deg :-) Vær stolt av deg selv og det du har oppnådd- det har du all grunn til :-)

  Nydelige bilder som vanlig- håper du er tilbake i toppform snart :-)

  gode klemmer :-)

  SvarSlett
 46. Så hyggelig at du vil følge oss inne på bloggen vår! Og - jeg la oss til som følger av din blogg med en gang, or her var det jammen mye inspirasjon å hente. Blir spennende med fortsettelsen - ha en strålende kveld!

  SvarSlett
 47. Gratulerer så masse!!! du er vinner av give-awayen min :)

  klem fra Lisa

  SvarSlett
 48. send meg adressen din på mailen min, så skal jeg sende gaven til deg :)

  lisa_cecilie@hotmail.com

  SvarSlett
 49. Kjempefine bilder, håper det står bedre til nå med deg nå!

  Ha en finfin kveld:)

  SvarSlett
 50. Hei MetteMor♥
  Hvordan går det med deg? Lenge siden vi har lest noe til deg...
  Savner deg her i blogglandia♥
  Ps:Har noe til deg på siden min..
  Klem LC♥

  SvarSlett

ツ tusen takk for at du tar deg tid til en liten
kommentar - det varmer et lite blogghjerte ღ

Du kan også følge med på min Facebook side:
Miss Mette
► klikk på navnet så kommer du direkte
..........................................................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...