søndag 8. juli 2012

Søndag, sol & sommer…

Tusen takk for alle koselig kommentarer ღ Formen har vært litt bedre i dag, og jeg har fått gjort litt av hvert i dag, juhuu :)) Samme vær i dag som i går - sol, blå himmel og isende kald vind!

Isende kaldt var det også inne i dag, da jeg bestemte meg for å tine av fryseren :)) Fikk i alle fall ryddet og sortert litt slik at jeg har mer oversikt over hva vi hadde. Jeg har fått meg et par turer med lille Bamse, trent litt, vært på kaffebesøk og bloggbesøk – samt fått laget oss litt grillmat (vi spiste inne, hihi…) Nå skal jeg sette meg ned og skrive en ukemeny – og handleliste for uka som kommer… Litt bilder fra dagen i dag, tatt med iPhone og programmet Instagram ღ

Ønsker alle en fortsatt fin kveld, og uke som kommer…


11 kommentarer:

 1. Grillmat smaker like godt inne som ute ;) Godt å høre at formen har vært bedre idag, og måtte dagen imorgen bli like bra :)

  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Hei kjære Mette! Godt å høre at formen er bedre <3 Nydelige sommerbilder og skjønne bilder av fineste bamse :) Får vann i munnen av de jordbærene dine og alle de delikatessene du viser, bildene dine er så fine! Ønsker deg en fin ukestart og gode sommerdager, uansett vær ;) Varm klem fra Gry <3

  SvarSlett
 3. Kan jeg forresten spørre deg om du har gjort noe spesielt i forhold til følgertjenesten din? Jeg får ikke lenger følgerne frem på bloggen. De ligger lagret i oversikten og på forhåndsvis, men jeg får de altså ikke frem. Lurer på om det har noe med google+ eller noe å gjøre? Ja ja, finner vel ut av det etter hvert, men om du eller noen andre har tips er jeg takknemlig :)

  SvarSlett
 4. Hei Mette!

  Godt å høre att formen er bedre....bildene og innlegget er bare herlikt.....

  Ønsker deg en fin uke...håper du får forsatt sol og sommer...

  Her regner det...men vi har jo fri da:)

  Klem fra Britt.

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så herlige bilder du har satt sammen:)
  Ønsker deg en riktig god uke og varme tanker til deg:)

  Klem Merete

  SvarSlett
 6. Ååå... Du har så mange fine bilder! Får jo sånn lyst til å flytte utover til kysten når været er som nå. :)

  SvarSlett
 7. God morgen Mette!
  Så deilig å høre at formen din er blitt litt bedre. Hvordan synes du det går med det nye kostholdet? Vi griller hele sommeren vi uansett vær. Grillmat kan fint spises inne også:) Høres ut som om du er en planlegger som meg. Middagslister er så kjekt så får man brukt det man har på fryseren og det blir lite impulskjøp. Herlige bilder som alltid kjære deg.
  Håper dagen din blir fin:9
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 8. Måtter bare inn å se hvordan det er med deg, har vært litt lite rundt i bloggeland i det siste...Bra at formen din er litt bedre!! Har det gått bra med den nye dietten du må gå på??? Håper det ikke har vært altfor vrient. Det er jo ofte litt pes når man er i endringsfasen, men den går heldigvis over etter en stund, så går ting mer automatisk.

  SvarSlett
 9. Så fin sommarstemning!
  Grillmat er jo alltid godt sjølv om ein et det inne:)

  Ønsker deg ein fin tirsdag!

  SvarSlett
 10. Så koselig, med skjønn vofs!
  Ha en fin kveld,
  klem, M

  SvarSlett
 11. Så koselige bilder du har satt sammen. Søte Bamse!
  Ønsker deg en fortsatt fin sommer!
  Klem T

  SvarSlett

ツ tusen takk for at du tar deg tid til en liten
kommentar - det varmer et lite blogghjerte ღ

Du kan også følge med på min Facebook side:
Miss Mette
► klikk på navnet så kommer du direkte
..........................................................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...