Menylinje


tirsdag 28. september 2010

Vilt og vakkert…

Tusen takk for koselige hilsener og gratulasjoner angående den nye bilen vår :) Jeg liker biler som er litt robuste, høye, kraftige og for ikke å snakke om masse plass til bagasje… veldig kjekt da, særlig når jeg er på Sunnmøre for her finner jeg alltid noe til hus og hjem.. hehe… I alle fall så er vi veldig fornøyde, tror vi har vært ute å kjørt hver dag denne uka :) Mange som spør om vi måtte ha større bil pga hunden vår ;) – hehe… ja lille Bamse krever sin plass :) hihi….

Selv med mange bilturer, og litt turer i skog og mark har jeg dessverre ikke vært helt i form… Innlegget som kommer nå skulle jeg ha blogget om for mange dager siden… Men slik er det bare innimellom :)

For en uke siden hadde vi besøk av et vennepar fra Levanger og deres skjønne lille jente (som lille Bamse forelsket seg helt i). Vi hadde en kjempekoselig helg, nydelig vær og god mat og drikke… Lørdagen lagde vi Viltgryte med dampet brokkoli og hjemmelaget potetmos med nydelig rødvin til… Bordet dekket jeg med hvit duk som jeg har arvet etter min mamma, servietter fra Kid, middagsserviset mitt Edme, sølvtøy - og pyntet med rognebær, levende lys og nydelig lilla røsslyng…








onsdag 22. september 2010

Hjemme igjen…

Tusen takk for alle koselige gratulasjoner på lille Bamses bursdag :) så koselige å lese alle hilsene – skal ta meg en tur innom dere alle en tur i kveld og i morgen… Dagen ble feiret i hundeburet på vei til Trondheim, men han fikk til gjengjeld noen nye leker og hundesjokolade dagen etter - og han var strålende fornøyd…

Vi var som sagt i Trondheim for å hente en ting – og i dag kommer det bilder av herligheten… *smil*
Vi har kjøpt oss ny bil
….en Toyota Land Cruiser 2008 modell, med automatgir og greier ;) Det var bare en DRØM å kjøre nordover igjen… satt utrolig høyt og godt - trygg og sikker – og jeg følte meg som en konge på veien *smiler* Nei, dette var noe annet enn vår gamle Kia som ikke hadde motorkraft til å ta forbikjøringer eller som rykket og hoppet fremover, så det så ut som jeg ikke kunne kjøre bilen… hehe. Det ble også litt tid litt shopping av klær, mens vi ventet på at bilen skulle bli klar :)

Ønsker alle som titter innom en riktig fin kveld videre...








søndag 19. september 2010

Bursdagsbarnet vårt…

Lille Bamse fyller 1 år i dag… og du verden som tiden går.. Syns det ikke er lenge siden vi fikk han :) Vi var lenge i tvil om vi skulle skaffe oss hund eller ikke – men er nå ikke i tvil om at det var et godt valg. Du verden så mye selskap det er i en hund… snill og oppdragen er han også blitt Han elsker å leke med barn og han er en fryd å ha med på mine gåturer :) så et lite innlegg i dag for vår lille venn som vi er så utrolig glad i….

Har hatt en STRÅLENDE helg sammen med venneparet vårt fra Levanger og hatt nydelig vær. Bilder kommer litt senere… Når dette innlegget publiseres er vi på vei til Trondheim for å hente en liten ting ;) Ønsker alle som titter innom en flott søndag – så kommer jeg tilbake om et par dager…




Bildene ble tatt på kvelden og er litt gule pga lyset - Nedenfor Dronning Ingrid i kveldsola....

torsdag 16. september 2010

Snart ferdig til helga…

Helgevasken
Snart er helgen her igjen, og jeg står på hode over vaskebøtta :) Har holdt på i hele dag, ryddet, vasket og forri rundt (som vi sier…) Er så heldig å ha nydelig vær, så jeg har fått hengt ut både dyner, puter og tepper... Har handlet inn matvarene og fått vært en liten tur på gartneriet – koselig med litt høstplanter på trappa :) Kommer vel til å holde på utover kvelden tenker jeg! .... for med meg, går det ikke så fort i vendinga – men du verden det skal bli godt å ta helg når jeg blir ferdig…


Får besøk
Grunnen til at jeg står litt på hode - er at vi får besøk av et vennepar fra Levanger. Lenge siden de har vært her hos oss – så det gleder vi oss til :) I helga skal vi nyte god mat og drikke…. og det blir helt sikkert en tur ut med mann, barn, hund og selvsagt fotoapparatet for å knipse bilder av Helgelands nydelige natur… Allerede på søndagen skal vi en snartur til Trondheim – men hva vi skal hente der får dere se til uka ;) Blir dessverre ikke så mye blogging og besøk fra meg denne helgen. Men lover å komme sterkere tilbake med besøk hos dere, bilder fra helga og DET som vi skal hente… ;)

Forskjellige flotte høstblomster på trappa ønsker alle velkommen...
Denne flotte trekassa kjøpte jeg av Nina i Paradiset da jeg var innom i sommer....
Herlig duft av lavendel fyller nå huset.... og det flotte håndkledet har min søster laget til meg :)



mandag 13. september 2010

Bli med og stem…

…på Norges vakreste hjem

Magasinet Bolig Pluss holder en konkurranse der de skal kåre Norges vakreste hjem. Klikk her for å titte på deltagerne og stem på din favoritt.
Min favoritt er Nord-Hidle som er hjemmet til Hjørdis… Her er noen bilder fra hennes nydelige hjem….

Her er hennes blogg:




lørdag 11. september 2010

Lørdagskos…

Lørdagskvelden har senket seg over huset vårt i Kjærlighetsstien Huset er nyvasket, pizza`n snart på bordet med et glass god vin til, tente lys og vi er klare for kvelden. Her blir det vel litt tv-titting med pc`n på fanget :) Tenkte å hvile øynene på filmen ”Enemy of the State” som går på TVNorge. Jeg har sett denne en gang eller to før, og kan anbefale denne for de som ikke har sett den…. Her spiller blant annet Will Smith og Gene Hackman.

Vil også anbefale denne herlige boken, Lev Vackert som er skrevet av Ingela Brolin og Petra Eriksson. Ingela har bloggen Inspiration i vitt, og Petra har bloggen Romantiska Hem. Boka kjøpte jeg da jeg var innom Nina i Paradiset i sommer.

Boken er på 212 sider og inneholder over 400 inspirerende bilder fra ulike bloggere. Blant andre det vakre hjemmet til Hulda, som har bloggen Husfruas Memorarer. Bildene av boken har jeg tatt, men har fått tillatelse fra Ingela Broling til å legge ut disse…





Bildet ble tatt nå i kveld, lørdag 11. september 2010 - klokka 20:25



torsdag 9. september 2010

Awarder og vinnerlykke…


Jeg har vært så utrolig heldig å motta to awarder, fra Monica med bloggen Tyrifryd og fra Renate med bloggen Mitt lille hjørne. Tusen takk til dere, for at dere ville dele denne med meg, og ikke minst gratulere til dere også :) Med awarden fulgte også en utfordring: fortell syv ting om meg selv….
(klikk på bildet for å forstørre)

Har også vært så heldig å vinne på to giveaway :) Først vant jeg to nydelig putetrekk og deilige sokker fra Florence fra Tomines Hjem virkelig skjønt, og deretter vant jeg kjempesøte Mamelukker fra Gros kosehjem. Tusen takk begge, nydelige gaver… Hadde bestilt meg et gammeldags tørkestativ i Shabby Chic fra Bella Blå og fikk dette i posten i dag. Syns det var sjarmerende og dette blir fint på vaskerommet mitt når det blir ferdig en gang :)















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...