Menylinje


onsdag 9. november 2011

Jeg skulle ikke ha…

Middag & tur…
Skulle ikke ha spist fisk i dag! – oj, så mett & trøtt jeg ble! - Det ble lettsaltet torsk i dag, nydelig godt ღ Da min bedre halvdel ikke er så begeistret for fisk prøver jeg å lage fiskemat med litt ekstra til, for hans sin del. I dag ble det hvitsaus og stekt bacon til… Tror jeg må ut å gå meg en tur, eller så kommer jeg til å sovne, hihi.. Etterpå blir det vel å fortsette litt til i kjelleren før jeg gir meg for kvelden…

Noen som har tips til maling?
Jeg ”fant” en liten kommode i kjelleren som jeg har fått, og tenkte jeg skulle male den hvit… Er det noen der ute som har erfaring med å male møbler som kan anbefale med hvilken hvitmaling og glansgrad jeg skal bruke?

Milde himmel…
Det har vært en nydelig dag her i Brønnøysund, og jeg har også fått tid til å gå meg en lang tur sammen med lille Bamse ღ … og i ettermiddag måtte jeg ut på terrassen å ta bilder av den vakre himmelen! Har du sett noe så fantastisk vakkert? – jeg blir like fasinert hver gang….


Tallerkenen/ middagsservicet er fra IKEA

21 kommentarer:

 1. Den utsikten din er bare helt fantastisk :-) Skjønner godt at du lar deg fasinere gang på gang....naturens kunstverk :-)
  Du får ha en fortsatt fin ryddekveld :-)

  Klem fra Rita

  SvarSlett
 2. Kva heiter serviset til middagstallerken din?? Likte den veldig godt..

  Kjempkoselig blogg du har! Mykje fine inspirasjonsbilder :-)

  Nina

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny sofa! Den var flott! Godt med god middag. :) Det så lekkert ut på tallerkenen din!

  SvarSlett
 4. samme her;barn og samboer blir jagd ut på verandaen til støtt og stadighet for å se alt det fine "der oppe:...soloppgang,solnedgang,stjerner,månen,stjerneskudd....
  Vi må nyte og sette pris på alt det vakre rundt oss,som slett ikke er bare fine ting og tang!Selv synes jeg ikke jeg får til å ta fine solnedgansbilder med mitt eget kamera,er soleklar for nytt!!!
  Ditt bilde er helt fantastisk:)
  toveklem:)

  SvarSlett
 5. Nydeleg utsikt :)
  Eg nyt nydelege fargar her hos meg også.
  Det er kanskje fint over det meste av landet i desse dagar ?

  Fiskemåltidet såg veldig godt ut !

  Ha ein fin onsdagskveld.

  klem Anne-Mari

  SvarSlett
 6. Så godt med fisk!

  Kjempevakker himmel :-)

  SvarSlett
 7. Heisan!!
  Mitt malings-tips:
  Bruk en god grunning,så en gulv-maling med glans 20.
  Dette pleier jeg og bruke,og er som oftest fornøyd med resultatet!! (og jeg har malt masse møbler i det siste!!)
  Gulv-maling er meget slitesterk og "hard"!!
  Lykke til,og ha en fin kveld!!
  klm ingrid l

  SvarSlett
 8. Jeg er nok som din bedre halvdel...dårlig på fisk..synd, for det er sunt!!

  Jeg bruker mye 80 i glansgrad, den dekker dårlig men gir en fin glans. Til grunning anbefaler jeg VELDIG den med isolering/sperring. Den er knallbra!!! Jeg har brukt den i furutak og den er suveren!

  Fin kveld, klemmmings:)

  SvarSlett
 9. Hei Nina :)
  Tusen takk for koselig kommentar ღ Veldig koselig at du liker bloggen min :) Serviset/ tallerkenen er fra IKEA, 151 99 – det var eneste info under dem… Ha en fin kveld videre, klem fra Mette

  SvarSlett
 10. Hei Mette!

  Mm middagen så nydelig ut!! Torsk, hvitsaus og bacon er en velkjent middag her også:)
  Maletips..jeg holder akkurat på å male en kommode selv, den blir eggehvit (vannbasert maling). Pusser alle møblene jeg maler først, deretter sperregrunn og så er det bare å male:) Jeg har kjøpt nye fine knotter til skuffene, blir som nytt! Lykke til med ditt prosjektet!
  Klem Maria

  SvarSlett
 11. Ååå..den middagen så god ut:) Lettsaltet torsk er min absolutte favoritt, bare så synd disse gutta mine ikke liker det:(
  Håper du har hatt en fin dag:)
  Klem

  SvarSlett
 12. Ja,vert trøytt av fisk:)Sånn deilig dorsk...
  Nydeleg solnedgangbilde♥

  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 13. Måltidet så deilig ut på bildet. Godt med fisk etpar ganger i uka. Nydelig utsikt du har. Den er sikkert bra både i godvær og i uvær. Ha en flott aften

  SvarSlett
 14. Så flott bilde du har tatt!!! Hørtes forøvrig deilig ut med fiskemiddagen. Kos deg med malejobb -det jeg pleier å male tremøbler med er først sperregrunn (både for å hindre gammel farge el.l. i å sive gjennom ny maling og for å få heft til ny maling) og så maling (ikke ojlemaling) fra jotun eller beckers som er til tre. Min erfaring er at dess høyere glansgrad, jo lettere er det med vasking/støvtørking!

  Klem

  SvarSlett
 15. Hei på deg berta. :o)))

  Ser deilig ut de fisken ja, gubben din bør være fornøyd han. Hihi. ;o)

  Bruk glansgrad 15 om du vil ha det litt matte utseende, bruker du 40 kan det være tøft også, men da blir det helt blankt. Lykke masse til. :o)

  Nattaklem fra Simone

  SvarSlett
 16. Hei igjen Mette :)
  Det er alltid koselig å få kommentar, nesten som å få et lite brev hver gang. Ja, du har nok rett -det er en mening med alt og etter timen i går har jeg begynt å se litt annerledes på ting. Mhm, jeg merker at skriving hjelper meg stort, så jeg får finne en gylden middelvei kanskje?

  Jeg har ikke photoshop selv faktisk, bruker litt enklere programmer som ikke er så omfattende, men de fungerer ganske bra alikevel, kanskje du kunne prøvd deg på de? Åh, det høres utrolig koselig ut, har vel så vidt begynt med det samme selv, men jeg har så liten leilighet at det er gjort i en fei :D
  Virker som du har en bra plan, for mange blir desember bare pes og slit, også forsvinner den herlige tiden på en to tre.. Gleder meg til å titte i blogen din i julemåned :}

  Ha en fin uke du også, Mette. Stor klem tilbake!

  ps, nå fikk jeg veldig lyst på fisk... :P

  SvarSlett
 17. For noen flotte bilder!! :D Sjekk den utsikten, og fargene! :D
  Slik kan jeg bare drømme om, fra utsikten fra våres hus, he he.

  Så godt ut maten også, naaam! :D

  Ha en flott dag!! :D

  Klem fra MAlin

  SvarSlett
 18. Så flott sofa du skal få i hus. Håper dere blir fornøyd selv om du likte den gamle godt også. Det er bare noen ganger man må prioritere om når man flytter til et annet hus, da er det ikke alltid at møblene passer like bra som på det forrige stedet man bodde.

  Nå har jeg oppdatert meg på dine siste innlegg og jeg blir like imponert hver gang over hvor flink du er med lay-outen på bloggen!! Det er så gjennomført!

  Elsker fisk og tror jeg kunne ha spist det nesten hver dag. :) Sjømat i det hele tatt NAM!

  Ønsker deg fortsatt en fin uke videre, søte Mette!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 19. Glansgrad 70! Eg brukar vannbasert malin. Tenker på miljøet. Dessutan vert ein vant med det og tilslutt vert det ikkje malestriper.

  Skjønnar ikkje folk som ikkje likar fisk, å det er så godt! Og dokke bur jo rett ved fiskeeldoradoet.

  SvarSlett
 20. Hei igjen Mette!

  Jeg elsker torsk! Nam, det der så godt ut! :)

  Nydelig solnedgang, du er heldig som bor der du bor, der har nemlig jeg også hatt tilholdssted for lang tid tilbake.

  Bruk god sperregrunning, jeg har brukt høyglans i fargen chi, det ble veldig flott, men husk at jo høyere glans, jo lettere synes hakk. Vær nøye med sparklingen!

  Klem fra Lene

  SvarSlett
 21. Herlige bilder! Vi hadde også fisk til middag i går og jeg ble like trøtt som du ;) Det er noen fantastisk flotte dager vi har hatt med himmel i brann både morgen og ettermiddag. Morsomt når man får tatt blinkskudd med kameraet. Ha en herlig kveld og flott helg, godt at den snart står for døren! Klem fra Anette :)

  SvarSlett

ツ tusen takk for at du tar deg tid til en liten
kommentar - det varmer et lite blogghjerte ღ

Du kan også følge med på min Facebook side:
Miss Mette
► klikk på navnet så kommer du direkte
..........................................................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...