Menylinje


lørdag 18. juni 2011

Hurtigruta ”live”

Det er kanskje en del som følger med på Hurtigruten som tar deg med på en fantastisk reise langs Norske kysten? – også kalt Verdens vakreste sjøreise… Sendingen kan du følge live på Nrk2, eller klikk HER for å se…

Ved midnatt passerer Hurtigruta det berømte fjellet Torghatten, før de begynner på innseilingen og legger til kai i Brønnøysund, ca 01:00 i natt. Brønnøy kommune med sine 7660 innbyggere, kalles ”Kystbyen midt i Norge” og kanskje mest kjent for Brønnøysundregistrene.

ca klokka 01:30 setter Hurtigruten kursen nordover og da skal jeg opp på terrassen for å ta bilder, og kanskje ser du meg vinke til deg? - etter Brønnøysund passerer Hurtigruta Ylvingen, kjent fra ”Himmelblå”, og Vega, øykommunen som står på UNESCOs verdensarvliste. Verdt å få med seg denne vakre seilasen ღ
31 kommentarer:

 1. Hei.

  Jeg har faktisk svippet innom NRK2 i tide og utide. Har aldri vært så langt nord, men vet at naturen der er uslåelig. Kan tenke meg at den passerer Torghatten as we speak...

  Vakkert er det iallefall.

  Ha en fin søndag. Håper du får knipset noen fine bilder.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 2. God lørdags kveld Mette!

  Jeg skal følge hurtigruta og ferden inn til Brønnøysund:) Mine foreldre har lovt å stå å vinke! Kanskje jeg ser deg også:) Tenker du får noen fantastiske bilder!
  Håper vi får se de!
  Ha en fortsatt herlig kveld og natt!

  klem Maria

  SvarSlett
 3. Hei Maria :)
  Ja, jeg skal stå oppe på verandaen
  å ta bilder, så får vi se om de
  filmer den veien :) Kos deg videre,
  og så håper jeg at du ser dine
  foreldre :) Ha en fin, fin kveld
  videre og kos deg videre, klem fra
  Mette

  SvarSlett
 4. Å ja, gjett om jeg har fulgt med! Ekstra gøy at nordnorge viser seg fra godsida når det gjelder vær :)
  Nå ser jeg torghatten, og kanskje ser jeg deg! ;-)

  SvarSlett
 5. Ingen tvil - det e vakkert opp i Brønnøysund/Vega området.
  Har fått vært der 2 ganger - bryllup og syforening. En av mine studievenninner er fra Vega, men bor nå i Brønnøysund..
  Ser fram til ongan blir stor - da skal vi ta turen opp igjen..
  Ha en fin søndag.
  Mari Johanne

  SvarSlett
 6. Jeg har fulgt med litt på reisen,spesielt da den var i Molde og passerte videre ut mot Bud og Hustadvika,kjempefint!:)
  Kommer nok til å følge med litt videre også:)

  Klem

  SvarSlett
 7. Vi har fulgt Hurtigruta siden fredags morgen. Jeg har en gutt som er "spesielt interessert" i slike ferder, og har noen timer med Bergensbanen minutt for minutt bak oss også;-)

  Utrolig gøy å se når den kom inn her i Ålesund. Jeg har kontor i havna og har orkesterplass.

  Slo over nå og følger videre inn til Brønnøysund:)
  Ha en fin kveld/natt videre
  klem fra Hanne

  SvarSlett
 8. Ser etter deg ;-)

  Vi følger med her også men kan jo ikke se alt. Må sove litt også.

  Det er et fantastisk vakkert land vi bor i.

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 9. Jeg har også vært innom og kikket på nrk2! Nydelig land vi bor i. Kunne godt ha tenkt meg den reisen...må være et minne for livet.
  Så vakre bilder fra midt- norge du viser!
  Fin søndag til deg
  Klem Tove

  SvarSlett
 10. Ja, denne reisen har jeg fått med meg, noe så vakkert!!
  Må liksom få med meg alle havnene:)
  Brønnøysund viste seg jo fra sin beste side i natt, og for et oppmøte,da!
  Nydelige bilder du viser.
  Nå skal jeg pelle meg seng:)
  Natta, klem Hanne

  SvarSlett
 11. Å, gjett om jeg følger med! Iallefall har jeg gjort det inntil igår, for da fikk vi gjester fra Polen. Vi satt oppe i natt og så på Torghatten, men jeg leste innlegget ditt først nå morgenen etter, ellers skulle jeg jammen prøvd å holdt meg oppe og kikket etter deg! Kjempekoselig å se folk hoppe rundt med flagg, duker og laken på verandaene sine.
  I kveld skal vi prøve å få med oss Stamsund og Lofoten, for våre gjester er MEGET sugne på å komme seg dit en gang! Nå får de en forsmak på det via disse fantastiske 5 dagene på NRK2. Vi er heldige.
  Fortsatt god helg til deg. Ser jo dere har fint vær. Regn her i Vestfold idag.

  SvarSlett
 12. Hei :)
  Vi har fulgt med siden start og har det på nå. :)
  Fantastisk natur. :)
  Det har jo vært et fantastisk vær på denne turen også,
  og det er jo flott for oss seere,
  men også for hurtigruta som reklame. ;)
  Ønsker deg en fin dag,
  gleder meg til å se bildene dine. :)
  Klem

  SvarSlett
 13. Hei hei!
  Jeg har ikke sett på hurtigruten, men jeg skal inn å se på nett-TVen.

  ER egentlig innom bare for ønske deg en fabelaktig søndag
  *smil* og Maiaklem

  SvarSlett
 14. Beautiful photos, colors...!

  Have a nice day.

  SvarSlett
 15. hei.
  titter stadig innom nrk jeg , en fantastisk reise dette er,å særlig at mange bloggere bor nær denne ruten,
  jeg så ikke på i natt, ble du filmet?
  nydelige bilder.
  ha en fin dag
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 16. Hallo!! Jeg har båtskrekk, så jeg sitter i daybeden på campen og følger Hurtigruta!!!! Mens jeg hekler mine ruter til lappeteppet mitt:DDDD Men jeg skjønner at jeg gikk glipp av noen høydepunkter etter at jeg gikk i "lugaren" for å sove litt. Tar på med all sjølufta, men jeg koser meg. Har alltid drømt om tur meg Hurtigruta, men som nevnt har jeg båt skrekk, og maaaange dager ombord hadde vell knekt meg helt. Men en gang kunne jeg tenkt meg å tatt en liten bit av hurtigruta, som for eksempel fra Brønnøysund og seilt et par dager inn i solnegangen og midtnattsolen:DDDD Ha en flott dag:DD Klemz Grethe

  SvarSlett
 17. Hei min venn! Ja, artig det der da, så utrolig vakkert!!! Nydelige bilder du viser <3 Tenk å bo i dette vakre!! Jeg var så heldig å få en tur med Hurtigruta for to år siden. Vi tok den fra Bodø til Svolvær. Da var det akkurat like vakkert vær som på bildende dine, blå himmel, sol og blikk stille... En opplevelse jeg aldri glemmer! Ha en fin dag, her regner det fortsatt... Men det blir snart SOL.. ;)) Klem Gry

  SvarSlett
 18. Bildet med brua og Torghatten et supert! Du viser nydelig landskap, fart og moro og sol og sommer! Veldig gøy for oss andre å se dine bilder i tilleg til NRK2-programmet.

  SvarSlett
 19. Hei kjære Mette!
  Tusen takk for koselig hilsen hos meg!!

  Vakre bilder!! Tenker ofte at jeg skulle tatt turen nordover, og opplevd eget land, men dessverre - har ikke kommet så langt enda!

  Ble virkelig en flott avslutningsfest på fredag - først var det samling på jobb, før vi reiste til Ekebergrestauranten til 5 retters middag og godt i glasset. Vi var ca 40 i følget, og det ble en verdig avslutning!!

  Ønsker deg en herlig søndag videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 20. Så nydelige bilder du viser! Helt utrolig så vakkert det er rundt i vårt langstrakte land - og jeg ser jeg har mange steder å oppleve;o))
  Ha en flott søndag.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 21. Hei Mette..sitter å ser på Hurtigruta og nyter synet
  Utrolig vakkert land vi har og så det deilige været dere har der oppe
  Plutselig har jeg fått veldig lyst å ta turen med Hurtigruta... lett påvirkelig??
  Ellers har jeg vært på ferie i brønnøysund for en manns alder siden.. var oppe ¨å besøkte min onkel som bodde der en periode
  TOrghatten har jeg også vært med.. moro å se igjen
  Kirkens bodde vi i det første halve året vi var gift.. har lyst å oppleve det også igjen.
  Ser for meg at du var på terrassen i natt ja..
  Får kikke videre på blogg og sjøreisa..
  Klem M

  SvarSlett
 22. Ser fantastisk flott ut. Jeg selv er ikke så begeistret for store båter, men denne turen tror jeg virkelig hadde vært flott. Mamma og pappa har kjørt Hurtigruten, og de var veldige fornøyde. Ha en fin søndag, Mette. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 23. God søndag Mette
  Jeg håper du holdt deg våken og fikk tatt bilder i natt :)
  Jeg har desverre ikke fått sett programmet jeg men jeg hører at det er en knallsuksess til og med i utlandet. Snakk om norgesreklame :) Norge er jo utrolig vakkert da og jeg håper jeg får tatt turen med hurtigruta en gang. Så koselig bursdag du laget for din kjære da - innleggene dine er jo bare såå lekre. Ønsker deg en flott søndag.
  klem fra Anita S

  SvarSlett
 24. Vi har fulgt med på sendingene utover kvelden/natten vi også, det er helt fanstastisk å følge!! Det blir nok en del pågang av folk som vil ta turen etter dette! Gøy er det også å se alle som er med å hyller skipet ved kaier, svaberger og ute på sjøen...og så heldige de har vært med været!! Det hadde ikke blitt den samme opplevelsen om det hadde regnet og vært tåke. Nydelige bilder du viser her også!!

  Lykke til hos NIB, kjempegøy at du er nominert...veldig fortjent!!

  Ha en fin søndag, klem fra Jorunn

  SvarSlett
 25. Fantastisk flotte bilder, ja der må det sikkert være fint å bo. Vi liker å feriere i vårt eget land, og har snakket om nordover. Hurtigruten passerte huset vårt da den seilte ut fra Bergen, og jeg glemte hele greia. At det går an!! Skal se på NRK sine nettsider om det går å se i reprise. Ha en fin dag, hilsen Eli

  SvarSlett
 26. Så nydelige bilder fra Brønnøysund! Håper du fikk tatt bilder da Hurtigruta passerte. Fikk dessverre ikke sett på akkurat da, men har fulgt med på den flotte sendingen innimellom.
  Kjempekoselig bursdagsfeiring du laget til, alltid like gøy å se de fine bildene dine!
  Ha en fortsatt fin søndag :0)

  klem Mona

  SvarSlett
 27. Så fint at du la ut link til hurtigruten, jeg ble hekta. Så vakkert det er langs kysten .

  SvarSlett
 28. Hei Mette,vet du,jeg tenker på deg jeg når jeg ser på hurtigruta på nrk2. Hos oss står det på konstant,vi syns det er så vakkert og er veldig glad i båtliv og norsk natur.Vi er blitt helt frelst og planlegger tur med hurtigruta neste sommer.Jeg skulle jo se når den kom til Brønnøysund, siden jeg har vært der,men sovna fra det.Min samboer hadde sett og sa det var flott.Jeg elsker nord- norsk natur og syns det er helt fantastiske bilder.Fine de du tar også,jeg har nemlig ikke vært lenger nord enn hos deg,men hører de sier at det blir bare vakrere jo lenger nord man kommer. God helg videre Mette.Klem

  SvarSlett
 29. Spennende dette :) Jeg har enda ikke sett det programmet, men mandag kl 22.15 legger den til kai her hos oss :D Blir spennende å følge med da! Jeg skal stå på verandaen å se, mens mann og barn skal på kaia og vinke :D !
  Håper dere har en nydelig helg!!
  Klem Tove

  SvarSlett
 30. Hei :) Spenennde:) Jeg fikk bare sett litt av det..
  Nydelig bilder du viser frem:)
  Klem

  SvarSlett

ツ tusen takk for at du tar deg tid til en liten
kommentar - det varmer et lite blogghjerte ღ

Du kan også følge med på min Facebook side:
Miss Mette
► klikk på navnet så kommer du direkte
..........................................................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...