Menylinje


fredag 31. juli 2009

Sommerstemning på terrassen vår...

Vi ble ferdig med terrassen i november 2007. Sommeren 2008 gikk med til å male hus og rekkverk, og i år beiset vi terrassedekke. Vi valgte en lys grå farge. Ble kjempefornøyd med resultatet. Her er noen stemningsbilder en varm og vakker sommerdag.







onsdag 29. juli 2009

Velkommen til min blogg...

Hei, jeg heter Mette
Etter å ha vært en ivrig leser av flere blogger på nettet en stund, har jeg blitt inspirert til å ha min egen blogg. Så, etter mye frem og tilbake – bestemte jeg meg for å begynne. Har litt prestasjonsangst, for det er jo så utrolig mange kreative og flinke bloggere her ute – men håper at jeg også kan inspirere andre med mine bilder av hus og hage, natur, mat, og ideer.

29. juli 2009 - mitt første innlegg. Bildet tok jeg i dag tidlig da jeg var ute og gikk tur. Lavt skydekke og blankstille – litt trolsk stemning. Passer en liten Pomeranian hund denne uken, og det er utrolig kjekt med selskap. Hun er en fryd å ha med på tur og hun får meg i godt humør. Har alltid ønsket meg hund, men av forskjellige årsaker må jeg avvente litt. Har hatt Schæferhund tidligere, så det er førstevalget igjen, men vi får se. . . .
Legger ut bilde av vakker natur og hunden, som heter Tiril.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...